Pokračovanie článku: Pauhofová, Drobná či Rolins - toto sú najlepšie oblečené ženy roka 2021: Kto sa ešte dostal do nášho zoznamu?

zväčšiť Speváčka Emma Drobná v kreácii z dielne Fera... Foto: LGM Production
Emma Drobna Speváčka Emma Drobná v kreácii z dielne Fera Mikloška.

Dara Rolins je zástupkyňou hudobnej brandže, ktorá preukazuje, že práve v nej sa rodia často módne vzory a ikony. A nielen ona. Na Slovensku je to niekoľko speváčok. Ďalšiu trojku tvorí…

Emma Drobná, Zuzana Smatanová a Mária Čírová

Víťazka Superstar Drobná pútala pozornosť svojím štýlom od prvého momentu, čo sa objavila na slovenskej scéne. A rok 2021 jej dal asi najviac príležitostí potvrdiť, že zaslúžene patrí medzi módne trendsetterky. Drobná stavia na súčasných trendoch, pričom im zvyčajne dodáva nejaký „punkový“ rozmer – či už v podobe lakovanej mini, kožených čižmičiek alebo skráteného topu nad pupok. Nebojí sa odhaliť, no robí to sebavedomo a pritom vkusne.

626070793 Čítajte viac Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek

Jej staršia kolegyňa Zuzana Smatanová je skvelou ukážkou vyzretejšieho ženského štýlu, ktorý však nie je nudný, má v sebe veľmi aktuálny rozmer. Smatanová je pritom zvyčajne minimalistka – či už je reč o strihoch, rovných a minimalistických siluetách, alebo úprave vlasov a líčenia. Výsledok však v jej prípade vždy zaujme.

Speváčka Zuzana Smatanová na zábere z... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
635425021 Speváčka Zuzana Smatanová na zábere z vyhlásenia cien SOZA.

Najširší diapazóm módneho experimentovania má na konte určite Mária Čírová, ktorá dokáže byť veľký módny chameleón. Síce v roku 2021 na to mnoho príležitostí nedostala, ale minimálne jeden look, ten z párty televízie Markíza, ju do nášho zoznamu zaradil.

Pokračujeme na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #najlepšie oblečené #Táňa Pauhofová #Dara Rolins #bilancia #Veronika Husárová #Zuzana Kanisová #Barbora Brušková #rok 2021 #Prehľad roka 2021

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...