Pokračovanie článku: Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

Správu o šťastnom očakávaní potvrdil v roku 2021 aj jeden z anjelikov značky Victoria's Secret – plavovláska Martha Hunt. Prvého potomka, ktorého otcom je fotograf Jason MacDonald, porodila v novembri. Ešte predtým však stihla predviesť svoju zvodnú figúru a zaobľujúce sa bruško pred objektívmi na niekoľkých spoločenských akciách. Jeden z TOP lookov ukázala krásna mamička na párty klenotníckej značky BVLGARI v New Yorku. Hoci stavila na čiernu farbu, na pohľad nenápadnú a nudnú, výsledok bol vskutku očarujúci (viac v galérii).

kristína Čítajte viac Bábätká roku 2021! Z potomkov sa tešia Nízlová, Kristína, Pagáčová a mnohé ďalšie

Druhého potomka dopriala matka príroda aj slávnej plus-size modelke Ashley Grahamovej, ktorá očarila na vlastnom instagramovom profile. A veru, v tomto prípade to nebola žiadna čierna farba, ale jasné oranžové šaty po kolená. Chcete povedať, že mamičky nemôžu byť sexi? Tak si to dobre rozmyslite, ale si dobre pozrite aktuálny záber.

Pokračovanie na ďalšej strane: Do kráľovskej rodiny prileteli bociany aj štýl

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #móda #Jennifer Lawrence #červený koberec #mamičky #Veronika Nízlová #Lily Rabe #vojvodkyňa Meghan #Emerald Fennell #Prehľad roka 2021

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...