Tehotné a krásne! Nízlová, oscarová nešika, Gadot aj Meghan - tu sú najkrajšie tehuľky roka 2021

Bruško s budúcim potomkom už dávno nie je žiadne tabu. Aj vďaka mnohým celebritám sa tehotenstvo ocitlo v centre pozornosti. Mediálnej, ale aj módnej. O tom, že môžete vyzerať úžasne aj s pribúdajúcimi dňami do pôrodu, presvedčilo v roku 2021 viacero slávnych dám.

28.12.2021 00:00
World Premiere of "Don't Look Up" Foto: ,
Tehotná herečka Jennifer Lawrence na premiére novinky Don't Look Up v kreácii Christian Dior Couture.
debata

V šťastnom očakávaní sa počas uplynulých 365 dní ocitlo hneď niekoľko slávnych žien, niektoré už stihli porodiť, iné sa ešte len na príchod potomka chystajú v najbližších dňoch a teda v roku 2022. Čo sa však týka toho uplynulého, priniesol hneď niekoľko výnimočných módnych momentov, keď sa tehotné hviezdy predvádzali na červenom koberci či napríklad pri návšteve talk-šou alebo televízneho rozhovoru.

Tehotná herečka Jennifer Lawrence na premiére...
Tehotná topmodelka Martha Hunt.
+15Noninovaná režisérka Emerald Fennell v šatách z...

Zaspomínajte si s nami na najkrajšie budúce mamičky a prípadne sa aj inšpirujte s nami. Mnohé z nich sú dôkazom, že azda ani niet krajšieho obdobia v živote ženy ako je v to požehnanom stave (jasné, mnohé z nás budú s týmto tvrdením polemizovať… ale krásnych tehuliek sa veru objavilo neúrekom).

Oscar za pôvab v tehotenstve…

Doma má sošku zlatého fešáka (a tiež večnú povesť oscarovej nešiky, ktorá spadla na schodoch vo večernej róbe) a mnohými magazínmi bola v minulosti označovaná aj za módnu ikonu. V tehotenstve sa to zjavne nezmenilo.

Keď sa herečka Jennifer Lawrence objavila na premiére filmu Don't look up v zlatistej kreácii Dior Haute Couture, mnohí čitatelia internetových portálov tajili dych. Plavovláska vyzerala úžasne a zopakovala si to aj o pár dní neskôr v bodkovaných šatách na návšteve v talk-šou v New Yorku.

zväčšiť Režisérka, scenáristka a herečka Emerald... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
93rd Academy Awards - Arrivals Režisérka, scenáristka a herečka Emerald Fennell absolvovala oscarový galavečer v teniskách.

A keď sme už začali rečami o Oscaroch, asi je dobré spomenúť aj dámu, ktorá si svoje tehotenstvo užívala doslova s pozlátenou trofejou v ruke. Reč je o scenáristke, režisérke a herečke Emerald Fennelovej. Tento rok ju ocenila akadémia za scenár k filmu Promising young woman. Britka, v pokročilom štádiu gravidity, navliekla na seba pestré šaty Gucci a obula si tenisky – a výsledkom bol jeden z rozkošných tehotenských momentov roka 2021.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Medzi tehuľkami roka 2021 však zaujali aj slávne modelky. Viete, ktoré? Pokračujte s nami na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #tehotenstvo #móda #Jennifer Lawrence #červený koberec #mamičky #Veronika Nízlová #Lily Rabe #vojvodkyňa Meghan #Emerald Fennell #Prehľad roka 2021

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...