Tieto vône sú na mužskej koži hotové afrodiziakum! 9 tipov na parfumy, z ktorých ženy idú do kolien

Vôňa je veľmi subjektívna záležitosť. Okrem nášho nosa je to však aj naše "chemické" zloženie, ktorú ju mení pri každom jednotlivcovi. Zvýrazní niektoré tóny, iné zase potlačí. Aj preto tvrdiť, že existuje univerzálny parfum, by asi bolo zbytočné.

17.12.2021 09:00
shutterstock 454005958 Foto:
Aj vôňa robí muža príťažlivým. Viete, ktoré fungujú najlepšie?
debata

Lenže sa nebudeme mýliť, ak povieme, že niektoré voňavé nóty sú skrátka vnímané vo všeobecnosti pozitívne. A pôsobia na opačné pohlavie. Odborníci sa venovali už v mnohých výskumoch rozličným vôňam, aby zistili, ktoré z nich dokážu zvýšiť sexuálne napätie či príťažlivosť. Zoznam je pomerne početný, ale vykryštalizovali sa v ňom aj jasní víťazi.

S portálom Onbuy.com sme sa pozreli na najčastejšie používané voňavé akordy v pánskych vôňach, ktoré pôsobia priam afrodizikálne na ženy, ale lahodia aj nosu samotného muža. Spolu s prvou trojkou, ktorú vyhodnotil špecializovaný portál Fragrantica.com, prinášame aj niekoľko tipov na pánske voňavé kreácie. Pred blížiaciami sa Vianocami budú pre vás možno aj zaujímavou inšpiráciou.

Čierne a ružové korenie tvoria základ vône,...
Ružové korenie v spojení so škoricou, čili a...
Hneď tri kľúčové afrodiziakálne akordy spája...

Korenie (Korenisté tóny)

Patria k najobľúbenejším typom mužských afrodiziakálnych vôní a na portáli Fragrantica získali najvyššie porovnateľné hodnotenie – s priemerom 4,03 z 5. Korenisté tóny sú teplé a svieže a poskytujú dokonalú sexi mužskú vôňu. Podľa Fragrantica sú niektoré z najlepších vôní zložených z korenia Le Oud male od Georgea Kordahiho, Afnan Perfumes od Adwaa Al Sharq a Lost Lovers 2021 od Maison de L'Asie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #vôňa #parfum #Vianoce #tipy #afrodiziaká #pánska

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...