Oscarové hviezdy v civile - žiaden mejkap, ako obyčajné ženy! Spoznáte Juliu či Charlize?

Na červenom koberci úchvatné dámy, v civile by ste ich mnohé vôbec nespoznali. Oscarové herečky však dokážu svojou obyčajnosťou príjemne prekvapiť.

16.12.2021 06:00
647996100 Foto:
Herečka Julia Roberts na pobreží Gold Coast maskovaná rybárskym klobúkom, v šortkách a teniskách.
debata

Len pred pár dňami sa v médiách objavili fotografie americkej herečky Julie Robertsovej. Oscarová kráska, miláčik Ameriky, komediálna aj charakterová herečka. A predovšetkým očarujúca dáma. Keď sa Julia objaví na premiére, spoločenskom podujatí či v reklame, mnoho žien (a mužov) z nej priam odpadáva.

Keď sa trojnásobná mama objavila na pláži na pobreží Gold Coast, pohľad to bol trochu iný. Rozhodne však nebudeme tvrdiť, že horší. Akurát Julia Roberts vyzerala omnoho normálnejšie – skrátka ako iné bežné ženy. Športové tričko, voľné bežecké šortky, tenisky a na hlave rybársky klobúk. Tvár jej chránili aj slnečné okuliare.

Herečka Julia Roberts na zábere z roku 2001 v...
Herečka Charlize Theron v róbe Christian Dior...
+7Herečka Julianne Moore pri prebraní Oscara...

Jediné, čo hviezdu napokon prezradilo, bol jej typický úsmev. Vítala s ním dlhoročného kamaráta, s ktorým sa stretli a zvítali na pláži a následne strávili niekoľko minút v srdečnom rozhovore.

Ale aby ste si nemysleli, že len krásna „pretty woman“ vyzerá v civile tak roztomilo obyčajne – aj štyri ďalšie herecké hviezdy, ktoré na cenách Americkej filmovej akadémie ďakovali za zlatú sošku a získavali ovácie od módnych kritikov, pristihli paparazzovia v civilnej podobe… ďaleko od tej červenokobercovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Jennifer Lawrence #vzhľad #Julia Roberts #Julianne Moore #Charlize Theron #Marion Cotillard

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...