Ikona účesov z krátkych vlasov oslavuje 50: Tu je 5 foto z archívu, ktoré inšpirujú aj dnes

Milióny žien po celom svete boli začiatkom 90-tych rokov očarené jej vzhľadom. Ak platilo, že mnoho žien milovalo Jennifer Anistonovú a jej Rachel Greenovú ako vzor svojich účesov, pre čerstvú oslávenkyňu Winonu Ryderovú to platí určite tiež.

29.10.2021 06:30
Winona Ryder Foto:
Neposlušný vrabčiak - aj to bol jeden z obľúbených účesov, ktorým herečka Winona Ryder inšpirovala tisícky žien po celom svete. Hoci takýto účes nosila v roku 1997, pokojne sa ním môžete inšpirovať aj dnes.
debata (1)

Americká herečka, ktorá sa narodila 29. októbra 1971 a oslavuje tak v piatok svoje okrúhle 50. narodeniny, nemala jedinú postavu, ktorá by pútala toľko pozornosti ako v úvode spomenutá Rachel Greenová. Bola to však ona sama, jej civilná prezentácia a schopnosť drobných, no efektných premien, ktoré boli také zaujímavé pre bežné tínedžerky, mladé ženy.

Herečka Winona Ryder experimentovala nielen s...
Herečka Winona Ryder na zábere z roku 1997 a...
+2Medový preliv v hnedých kaderiach - tak sa...

Keď sa v 90-tych rokoch objavila Ryder prvýkrát s účesom z krátkych vlasov, vyvolala podobnú reakciu ako sa to kedysi podarilo Mii Farrowovej či hviezdam 60-tych a 70-tych rokov. Za krátkymi vlasmi mierili do kaderníctiev po celom svete ženy z rôznych generácií, vrstiev, prostredí.

Aj po bezmála 25 rokoch pritom platí, že väčšina Ryderovej účesov a úprav krátkych vlasov je použiteľná dodnes. Inšpirovať môžu farebnosťou, Winona vystriedala vo farbách vlasov škálu od medových odtieňov cez ryšavé a orieškovohnedé tóny vo vlasoch až po čierne kadere.

Raz sa objavila v spoločnosti s elegantným uhladeným účesom na cestičku, ktorý oslovil tridsiatničky aj štyridsiatničky, potom zase so strapatým vrabčím hniezdom, ktoré nadchýnalo tínedžerky a mladé ženy.

Vybrali sme pre vás päť archívnych záberov, ktoré určite majú šance inšpirovať pri krátkych vlasoch aj dnes. A nezabudnite si tiež prečítať o kariére Winony Ryderovej – čerstvej jubilantke. Kliknite sem.

winona2017 Čítajte viac Šla z filmu do filmu, jej kariéru stopla krádež! Jubilantka Winona Ryder sa dokázala vrátiť

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #krátke vlasy #účes #inšpirácia #Winona Ryder #jubileá hviezd

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...