Najväčší festival domácej módy! Fashion LIVE! predstaví Sršňovú, Puojd či Hanečku

Dva roky trvala prestávka módneho podujatia, ktoré v rámci domácej slovenskej scény prináša prezentáciu kolekcií viacerých známych tvorcov v spojení s niekoľkými začínajúcimi talentmi. Akcia Fashion LIVE! sa tentoraz vracia v nových priestoroch.

11.10.2021 14:55
Boris Hanečka, Fashion LIVE! 2019 Foto:
Model Borisa Hanečku z jeho prezentácie na Fashion LIVE! 2019.
debata

Už najbližší víkend sa hlavné mesto Bratislavy so svojím novootvoreným obchodným centrom a stanicou Nivy stane dejiskom módnej akcie jesene. Najmä módnych nadšencov, ale aj klientelu viacerých dizajnérskych mien láka program, ktorý doposiaľ prezentovalo podujatie Fashion LIVE!. Výnimkou nebude určite ani aktuálny ročník.

Od piatka do nedele sa predstavia veteráni domácej dizajnérskej scény ako Boris Hanečka, Lenka Sršňová či Martin Hrča a Puojd, ku ktorým sa už za posledné roky postupne svojou konzistentnou tvorbou pridávajú aj mená ako freier Terézie Feňovčíkovej, Silvia Zrebná či Petra Weingart alebo Mariná a Patris Haaz alebo Veronika Kostková.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Hanečka (@borishanecka)

Už tradične nebude chýbať ani tvorba študentov Ateliéru 343 z Vysokej školy výtvarných umení a premiéru bude mať na podujatí tvorba z dielne Ostrovska createur či Lucia Kürthi.

Viacerí tvorcovia už zverejnili „ochutnávky“ svojich pripravovaných kolekcií na sociálnych sieťach. Napríklad Boris Hanečka pripravil kolekciu pod názvom Narcissus a zatiaľ k nej ukázal niekoľko inšpirácií aj vizuálny art-work. Nemenej známa Lenka Sršňová sa spojila s Jurajom Strakom, slovenským textilným dizajnérom, ktorý pôsobí a tvorí v Antverpách. Pripravil pre jej novú kolekciu autorské potlače.

Tvorcovia tohtoročného programu, ktorý sa bude odohrávať priamo v útrobách novootvoreného centra v novej industriálnej lokácii, si vybrali za tému akciu siluetu. Tá sa podľa ich vyjadrení stane zjednoducujúcim prvkom jednotlivých prezentovaných kolekcií, ale bude prítomná napríklad aj vo vizuále scény či ako súčasť sprievodných programov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Hanečka #Fashion Live! #Lenka Sršňová #Martin Hrča #Silvia Zrebná

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....