Denimová voľba jesene? Oblečte sa do farieb, nosí sa ružová aj žltá, tu sú tipy

Ak džínsy patria medzi váš najobľúbenejší kus garderóby, určite ste už niekedy riešili dilemu o tom, ako kombinovať tradičné modré odtiene.

05.10.2021 06:52
Virus Outbreak Spain San Sebastian Film Festival Foto: ,
Francúzska herečka Marion Cotillard na zábere z filmového festivalu v San Sebastiane v denimových nohaviciach ružovej farby.
debata

Samozrejme, vyriešiť sa dá všetko a odtiene v typickeh džínsovej farbe sa dajú nosiť na uvoľnený spôsob, ale aj serióznejšiu nôtu. Dobrá správa však znie, že denim dostáva posledné roky čoraz častejšie aj nové farebné odtiene. A hitom sa stáva aj vďaka popularite, akú mu prinášajú svetoznáme hviezdy.

Napríklad len nedávno sa francúzska herečka Marion Cotillard objavila na filmovom festivale v San Sebastiane v džínsoch ružovej farby z dielne značky Chanel. Komfortný materiál, luxusná džínsovina, precízny strih a vďaka farebnosti aj inovovaný výsledok stylingu. Zaujímavosťou je, že pri farebnom denime sa veľmi ľahko celkový styling dá povýšiť na zaujímavú a trendovú kombináciu.

DSC 7158 2021100214223926 Čítajte viac Biela + čierna a výsledok je ukážkový! Charlize Theron vás inšpiruje ako na to

Čo sa striho týka, okrem klasických rovných modelov nechýbajú ani modely so širokou nohavicou či napríklad spomienka na roky 80-te a úvod 90-tych, keď vo veľkom dominovali trhu s denimom najmä takzvané „mrkváče“. Farby môžete naozaj vyberať od výmyslu sveta, pričom práve už spomenutá ružová patrí asi medzi tie najpopulárnejšie odtiene (žeby vďaka Chanelu?!).

Farebné džínsy môžete kombinovať s bielymi košeľovými blúzkami, voľnejšími ľanovými tričkami, ale aj sakami – či už bavlnenými, vlnenými, ale pokojne ešte aj ľanovými. Skorá jeseň znesie všetko a najmä… znesie určite trochu viac farieb v šatníku. Inšpirujte sa s nami v našej galérii.

Džínsové nohavice v odtieni off-white. Predáva...
Fialové džínsové nohavice Zara, predávajú sa za...
+12Farebné červené džínsy Gant, predávajú sa za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #Marion Cotillard #farba #ružová #denim

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....