Tehotná a stále sexy? Skúste to ako Veronika Nízlová, so šatami na telo (10 tipov)

Mnoho žien v období tehotenstva rieši, akú garderóbu vlastne zvoliť, aby bola pohodlná, no zároveň ženská. Nedajbože, že sa do toho pritrafí nejaká spoločenská udalosť. To už je hotový problém na stole.

26.08.2021 06:00
DSC 3750 Foto:
Tehotná Veronika Nízlová sa tiež objavila na markízackom letnom žúre.
debata (2)

Ale aj s ním sa dá poradiť a jednu z alternatív v utorok večer na párty televízie Markíza ukázala aj budúca mamička Veronika Nízlová. Speváčka z dua TWiiNS, ktorá prekvapila až v júli správou o požehnanom stave, sa objavila na akcii s už výrazne zaobleným bruškom.

Prehliadnuť ho nemohol asi nik, keďže Veronika dopriala svojim tehotenským krivkám elastický materiál. Vybrali si úpletové šaty s rozparkom, v ktorých telovom odtieni boli zatkané trblietavé vlákna. A celé to doplnila skrátenou koženou bundičkou na motorkársky štýl.

Elastické mierne rozšírené šaty COS, predávajú...
Svetrové šaty s vysokým rozparkom Cellbes,...
+9Elastické svetrové šaty Supermum, predáva...

Jasné, že podobný styling neulahodí každej dáme, ale určite sa dá vnímať ako jedna z alternatív v rámci výberu garderóby v období tehotenstva, ak sa dáma chce cítiť príťažlivo a tiež sexy. To Nízlovej určite uprieť nemôže ani ten, kto namiesto dekoltu či rozparku zvolí radšej zahaľujúce modely.

V tomto prípade je však pointa v šatách z úpletu a elastických materiálov, ktoré pôvabne obkreslia krivky. Odvážnejšie aj tradičnejšie a decentné – v našej galérii si môžete pozrieť oba typy. A nezabudnite si preklikať aj galériu celebrít, ktoré vyrazili na markízacky žúr.

Speváčka Jana Kirschner s raperom Separom.
Tehotná Veronika Nízlová sa tiež objavila na...
+35Speváčka Mária Čírová dorazila na večierok aj s...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #sexy #Veronika Nízlová #úpletové šaty

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...