Opasok nie je žiadna nuda! Driek si pýta uhrančivý detail, tu je 9 tipov

Opasok je pre mnohých z nás absolútne bežnou a často veľmi nenápadnou súčasťou dennej garderóby. Ale musí to byť naozaj tak? Nie, znie jasná odpoveď. Malo by to byť úplne naopak!

23.08.2021 06:00
twinset105 Foto:
Dámsky opasok na uviazanie Twinset, predáva sa za 105 eur.
debata

Z opaskov sa stala za posledné roky výrazná súčasť samotného stylingu a posledné sezóny sú čoraz populárnejšie takzvané „statement“ opasky. Čo to vlastne znamená? Nuž, s takýmto kúskom rozhodne nechcete zostať prehliadnutá.

Či už je reč o výraznej spone, jej tvare, ktorý popri klasickom obĺdžniku môže mať všemožné geometrické podoby, ale tiež materiálové vyhotovenia. Alebo sa môžeme zhovárať o hrúbke samotného opasku či napríklad jeho farebnosti. Skrátka, vyberať je naozaj z čoho.

Dámsky opasok na uviazanie Isabel Marant,...
Dámsky opasok so sponou H&M, predáva sa za...
+6Dámsky koženkový opasok s výraznou sponou...

Ak máme dať konkrétnejší tip – v kurze sú práve hrubšie opasky a výrazná okrúhla spona, ktoré nesú v sebe istý retro nádych módy 70-tych rokov. Okrem toho sa stále populárnejšími stávajú aj opasky bez klasickej pracky, ktoré sa uväzujú okolo drieku, zvyčajne koženými šnúrkami, často zdobenými strapcami.

Potom sú tu tiež tenučké opasky so sponou, ktorá pripomína skobu na zavesenie, často pôsobí priam ako moderný šperk a na šatách, košeľovej blúzke, ale aj priamo na zavinovacom kabáte ukáže naozaj jedinečným spôsobom. Vybrali sme pre vás niekoľko tipov, veríme, že vás inšpirujú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #opasok #zvýraznenie #driek #spona

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...