14 známych Sloveniek, 5 módnych trendov na leto: Aha, takto sa nosia doma!

Nielen na svetových podujatiach sa známe hviezdy snažia sledovať trendy. Móda zohráva dôležitú úlohu aj pri obliekaní sa domácich celebrít.

12.08.2021 09:30
trend1 Foto:
Podprsenkový top, crop top alebo skrátená blúzka či tričko - tohto trendu sa nezľakli ani známe slovenské dámy - zľava: Lucia Mokráňová, herečka Táňa Pauhofová a speváčka Martina Schindlerová.
debata

Uplynulé týždne priniesli niekoľko spoločenských akcií, kde sa mohli domáce herečky, speváčky, modelky či influencerky otestovať v tom, ako veľmi majú „v malíčku“ trendové vychytávky. Mnohé z nich potvrdili, že sa im to darí celkom slušne.

Zaujalo nás, akú popularitu si získalo napríklad odhalené bruško. Trend skráteného topu či podprsenkového topu, ako ho servírovali svetové značky, oslovil napríklad herečku Táňu Pauhofovú či speváčku Martinu Schindlerovú. Každá ho predviedla v trochu inom strihu a vyznení, jedno zostalo rovnaké – stávka na čiernu farbu, podobne ako pri Lucii Mokráňovej.

Odhaliť, ale len tak trošku - teda na rameno....
Šaty v midi dĺžke bodujú medzi svetovými...
+2Žiarivá žltá farba je na leto ako stvorená....

Odhaľovanie je v letnom období populárne, ale jeho decentnejšou variáciou je hra na asymetriu – s jedným odhaleným ramenom. Toto je trend, ktorému zjavne „prepadli“ bývalé kráľovné krásy. V šatách s rukávom na jedno rameno sa predviedli hneď tri bývalé slovenské kráľovné zo súťaže Miss.

Už neraz sme písali o tom, že jednou z najpopulárnejších dĺžok v prípade výberu dámskych šiat alebo sukní je dĺžka midi. Napriek tomu, že sa jej niektoré ženy obávajú, slovenské celebrity sú dôkazom, že to, čo siaha pod kolená (niekedy až do polovice lýtok), funguje ukážkovo. Herečka Lucia Hurajová, jej kolegyňa Zuzana Porubjaková, ale aj topmodelka Barbora Brušková sú toho dôkazom (viac v galérii).

626070793 Čítajte viac Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek

Čo sa šiat týka, populárny je aj trend „negližé looku“. Ten možno dosiahnuť šatami na tenučkých ramienkach, ale aj výberom materiálu. Lesklý, jemný, krivky obkresľujúci satén či hodvábny satén. Bodovať s ním dokázala Veronika Strapková aj Jana Mutňanská.

A aké by to bolo leto bez žiarivých farieb, tento rok zvýraznených jednoliatosťou – teda oblečením sa do jednej farby od hlavy po päty – jednou z obľúbených je žltá, ktorá prekvapí svojou variabilnosťou. Okrem krátkych sexy koktejlových šiat je skvelou stávkou aj na letný uvoľnený model. Ako ich nosili Silvia Lakatošová či Jana Kolesárová tiež nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Táňa Pauhofová #Slovenka #Barbora Franeková #Tina #celebrity #Silvia Lakatošová #Lucia Hurajová #Barbora Brušková

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...