Požičané od partnera? Nebojte sa pánskej vône, máme 5 tipov, ktoré zaujmú

Rozdeľovať svet kozmetiky na mužský a ženský sa síce možno oplatí v prípade pleťovej starostlivosti, ale pri voňavých výrobkoch? Nie, tam to naozaj robiť nemusíte.

11.08.2021 11:00
shutterstock 1411126016 Foto:
Pánske vône nemusia len priťahovať na mužoch, môžete ich skúsiť aj vy sama.
debata

Samozrejme, je prirodzené, že kým ženy inklinujú k určitému typu vôní, u mužského pohlavia je to rovnako. Preddispozície sú v tomto smere často určované už v detstve a, samozrejme, čiastočne aj návykom na vône, ktoré nosilo naše okolie a naše vzory (mamy, otcovia, starí rodičia a podobne).

Pri výbere vône sa však určite nemusíte obzerať len v časti predajne, kde sa nachádzajú dámske vône – dnešný moderný parfumérsky priemysel pracuje s obľúbenými nótami, na ktoré „počúvajú“ obe pohlavia. A aj samotné produkty je často už zbytočné kategorizovať ako čisto mužské alebo čisto ženské.

My naopak odporúčame dámam, aby trošku zaexperimentovali a skúsili to s pánskymi toaletnými vodami alebo parfumami. Prítomnosť vanilky, fazulí tonka, cédru či citrusových tónov vám určite ulahodí.

Vybrali sme päticu noviniek, ktoré sa síce oficiálne radia do mužskej ponuky, ale možno vás príjemne prekvapia. Takže, nech sa páči, inšpirujte sa s nami.

Zelený kardamom, svieži citrusový akord, zázvor...
Skutočný koktejl voňavých akordov sa spája vo...
+2Výťažok z citrónov, bergamotu a horkého...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #pánske

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...