Móda s jednou farbou? 7 hviezd potvrdí, že zelená, žltá či ružová nepotrebujú vzory

Vzory sú síce v dámskej móde jedným z dekoratívnych a obľúbených detailov, ktoré dokážu pozdvihnúť nejeden outfit. Ale naozaj ich vždy potrebujeme? Nie! Sedmička známych žien vám ukáže, prečo.

12.07.2021 06:00
HBO's "The White Lotus" Premiere Foto: ,
Herečka Molly Shannon na premiére projektu The White Lotus.
debata

V ženskej móde sa pokojne zaobídete aj bez florálnych potlačí, bodiek, prúžkov či napríklad zvieracích motívov alebo populárnej abstrakcie – niekedy totiž najlepšie funguje farebný minimalizmus. V tomto prípade však nemáme na mysli výber čiernej a bielej – nie, vyberajte žiarivé farebné odtiene, ktoré tvoria dominantu a jediný farebný základ materiálu vášho odevu.

Na stále prebiehajúcom festivale v Cannes potvrdili popularitu „monotónu“ vo farebnosti napríklad herečka Helen Mirren či režisérka Laura Wandel alebo influencerka Chiara Ferragni. Každá z dám trochu inak, každá však v jednom výraznom odtieni, ktorý si doslova pýta letnú oblohu a horúce počasie.

zväčšiť Režisérka Laura Wandel počas filmového... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 A World Photo Call Režisérka Laura Wandel počas filmového festivalu v Cannes.

Popri tónoch ako je žltá, zelená, či ich spojenie – limetková, sa, samozrejme, nosia aj výrazné odtiene červenej, sýta či pastelová alebo žuvačková ružová a zabúdať netreba ani na fialovú. Aj hviezdy nového seriálu The White Lotus, herečky Connie Briton a Molly Shannon ukázali svoju slabosť pre jednofarebný look. Prvá v nohavicovom kostýme červenej farby, druhá v krátkych šatách.

Inšpirácií sme pre vás vybrali rovných sedem, v galérii nájdete tipy na denný, ale aj večerný look – do Cannes sa možno nevyberiete, ale napríklad taká letná párty môže byť príležitosťou aj na dlhšie a spoločenskejšie pôsobiace modely.

Herečka Connie Britton sa tiež objavila na...
Režisérka Laura Wandel počas filmového...
+4Herečka Molly Shannon na premiére projektu The...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #farba #celebrity #oblečte sa podľa

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....