Tip (nielen) pre mamičky: Trenčkot či bundu si pýta aj leto, inšpiruje Elsa Hosk

Hoci letné teploty sú zväčša priaznivé, aby sme nemuseli nosiť kabáty či bundy, vyhnúť sa tomu celkom nedá.

11.06.2021 09:00
elsahosk Foto:
Švédska topmodelka Elsa Hosk ako čerstvá mamička na prechádzke. Oblečená v trenčkote Mango.
debata

Či už máte doma štvornohého miláčika a musíte ho pravidelne venčiť večer aj ráno, chystáte sa na chatu v horách alebo absolvujete prechádzku s vašou ratolesťou v kočíku, ako švédska topmodelka Elsa Hosk – chvíľ, keď je nutné siahnuť po „prvej pomoci“ v podobe kardiganu, trenčkotu alebo bundy či kimona sa nájde dosť aj v nasledujúcich mesiacoch.

Práve spomenutá švédska topmodelka Hosk, ktorú pred časom zachytili objektívy paparazzov na prechádzke s dcérkou, je veľkou milovníčkou trenčkotov. V tomto prípade zvolila model z dielne španielskej značky Mango, ktorý má neutrálnu béžovú farbu a špeciálnu nepremokavú úpravu. Vyberať si však môžete aj z iných zvrchných odevov ako trenčkotové kabáty.

Dámsky nepremokovaný trenčkot Mango, info o...
Vzorovaná dámska bunda Gant, predáva sa za...
+6Dámske vyšívané kimono z limitovanej kolekcie...

Na chladnejšie ranné či večerné počasie ideálne poslúži napríklad aj predĺžený úpletový kardigan, ľahký kabát či voľnejšia športová bunda. Staviť môžete aj na denimové kúsky, či už je reč o bunda, predĺženej bunde alebo denimovom kabáte.

Hoci práve neutrálna farebnosť sa ľahšie kombinuje a patrí medzi hity už dlhé roky, môžete popustiť uzdu vašej odvahe a skúsiť to napríklad s pestrým kimonom alebo napríklad bundou s viazaním v páse a exotickým vzorom palmového lístia. V tom prípade bude leto prítomné aj v kúskoch, ktoré môžete nosiť aj niekoľko týždňov po jeho skončení, prípadne počas budúcoročnej jari.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počasie #odev #Elsa Hosk #trenčkot

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...