Čínsky Šanghaj zažil veľkolepú šou haute couture! Nechýbali hviezdy, hľadisko plné

Tohtoročné prehliadky kolekcií sa v Európe, ale aj na americkom kontinente konali prevažne bez divákov. Repete kolekcie haute couture talianskeho kožušníckeho gigantu Fendi sa však dočkalo celkom inej atmosféry.

24.03.2021 12:38
debata (2)
Topmodelka Lin Xiangxiang v modeli z kolekcie... Foto: Maxim van den Nieuwenhuijzen (VD
FENDI Shanghai Couture SS21 20 LIN Xiangxiang Topmodelka Lin Xiangxiang v modeli z kolekcie Fendi Haute Couture Jar/Leto 2021 na prehliadke v čínskom Šanghaji.

Niekoľko stoviek hostí sa minulý týždeň zúčastnilo na veľkolepej módnej šou v Šanghaji, ktorá bola opakovanou prezentáciou debutovej kolekcie haute couture dizajnéra Kima Jonesa pre taliansky odevný ateliér. Ako naznačujú obrázky, tentoraz aj s prítomnosťou publika, prevažne známych osobností zo sveta filmu, hudby, modelingu a z prostredia internetových influencerov. Samozrejme, nechýbali ani zámožní klienti. Niektorí sa chránili rúškami na tvárach, niektorí boli aj bez nich.

O otvorenie prehliadky sa postarala ambasádorka...
Jedna zo celebritných modeliek v kreácii z...
+22Slávna čínska herečka Zhao Tao (44) v kreácii z...

Zástupcovia Fendi v podstate preniesli takmer celý koncept do miliónového čínskeho mesta a v priestoroch Shanghai Exhibition Centre vytvorili repliku kulís tvorených sklenými vitrínami v tvare písmen F. Tie boli zariadené ako samostatné izby a po promenáde poskytli priestor modelkám a modelom, ktorí v nich pózovali a zároveň boli bezpečne oddelení od fotografov či hostí, ktorí si ich mohli prezrieť zblízka.

Jednotlivé looky kolekcie, ktorú sme mali možnosť exkluzívne na stránkach Pravdy predstaviť ešte koncom januára, predvádzali aj v tomto prípade mnohé známe tváre. Kým v Paríži to bola napríklad herečka Demi Moore, tu sa v jej looku objavila herečka a ambasádorka značky Tan Zhuo. Svetoznáme modelky ako Kate Moss, Christy Turlington či Naomi Campbell potom pre zmenu vystriedali dámy ako Cecilia Cheung a Zhao Tao (známe čínske herečky) či modelky Kang Sijia alebo Du Juan.

zväčšiť V Šanghaji postavili repliku setu, v ktorom sa... Foto: FENDI
FENDI Shanghai Couture SS21 Show 13 V Šanghaji postavili repliku setu, v ktorom sa odohralo opakované predstavenie kolekcie haute couture - tentoraz pre čínsku klientelu. Logo z dvoch písmen obráteného F vytváralo sklenené vitríny, akoby samostatné izby, do ktorých mierili modelky po promenáde pred zrakmi fotografov a hostí.

Kolekciu inšpiroval román Orlando od spisovateľky Virginie Woolfovej, idea cestovania v čase, ale aj ľúbostné príbehy a listy v knihách spoločne s estetikou talianskeho sochárstva.

Viac si môžete pozrieť v galérii a tiež exkluzívnom videu priamo zo Šanghaja.

Video
Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Šanghaj #diváci #haute couture #Fendi #Repete #exkluzívne

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....