Dlhé vlasy v 50-ke?! Jennifer Aniston je dôkaz, že uberú roky. Tu je 7 fototipov

Má za sebou niekoľko experimentov (napríklad aj s príťažlivým mikádom), ale herečku Jennifer Anistonovú si asi nikto nepredstaví inak ako s dlhými vlasmi. Aj pri nich však dokáže nájsť tú správnu cestu, aby výsledok fungoval na jednotku.

23.03.2021 06:00
debata (1)
Herečka Jennifer Aniston má v obľube aj účes z...
Herečka Jennifer Aniston na zábere z vyhlásenia...
+4Jennifer Aniston v roku 2019 so zvlnenými...

Hollywoodska herečka, ktorá vo februári oslávila 52. narodeniny, je povestná svojou pôvabnou a zdravou hrivou. Ešte v časoch seriálu Priatelia nosila účes, ktorý neskôr dostal vlastné meno Rachel – podľa mena jej seriálového charakteru a s jeho obrázkami chodili do kaderníctiev tisícky žien. Samozrejme, s prosbou o jeho napodobnenie.

So vstupom do nového milénia prišli práve spomenuté experimenty, no jasné bolo, že Jennifer Aniston si veľmi dobre uvedomuje pôvab a hodnotu svojej príťažlivej hrivy z dlhých vlasov, pre ktorú ju obdivujú mnohé ženy. Určite aj preto sa ku nej definitívne vrátila.

Neznamená to však v žiadnom prípade nudu. Spolupracovníci známej hviezdy, či už ide o kaderníka alebo koloristu, sa dokážu pohrať s jemnými detailmi, ktoré neustále jej účes dokážu osviežiť. Dôkazom sú aj zábery z posledných rokov, na ktorých vidieť hru s plavými farebnými odtieňmi, technikou balayage, melírovaním, ale tiež napríklad žehlením vlasov alebo ich úpravou do uvoľnenej „beach“ podoby, teda úpravy plážových vĺn, ktoré pôsobia prirodzene a veľmi mladistvo.

Určite aj vďaka nim je dnes 52-ročná Aniston stále inšpiráciou a vzorom pre mnoho žien, mladších ako ona, či jej rovesníčok. My prinášame sedmičku účesov z obdobia posledných piatich rokov, ktoré to potvrdia. A veríme, že tiež vás inšpirujú.

Rok 2016

Herečka Jennifer Aniston má v obľube aj účes z... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
APTOPIX People-Aniston-Brangelina Herečka Jennifer Aniston má v obľube aj účes z vyžehlených vlasov. Na zábere z roku 2016 predviedla jeho vôbec najblonďavejšiu verziu.

Rok 2019

Tak trošku divožienka? Alebo dievča z... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
SAG-AFTRA Foundation's 2019 Patron of the Artists Awards - Arrivals Tak trošku divožienka? Alebo dievča z kalifornskej pláže? Jennifer Aniston v roku 2019 predvádzala aj takýto príťažlivý účes.

Rok 2020

Herečka Jennifer Aniston na zábere z vyhlásenia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
77th Annual Golden Globe Awards - Arrivals Herečka Jennifer Aniston na zábere z vyhlásenia cien Zlatý glóbus v roku 2020.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #účes #dlhé vlasy #trend #päťdesiatka #blond

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...