Za krásou Wonder Woman Gadotovej sú aj luxusné produkty! Viete, aké používa?

Vďaka hitu Wonder Woman je jednou z najlepšie platených herečiek súčasnosti. A nielen to. Rozhodne aj jednou z najpríťažlivejších. Konieckoncov, Gal Gadot bola v minulosti dokonca kráľovnou krásy.

27.02.2021 07:00
debata (1)
Herečka Gal Gadot na zábere z roku 2016. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain Criminal Premiere Herečka Gal Gadot na zábere z roku 2016.

Izraelská rodáčka, ktorá vyhrala v začiatkoch svojej kariéry súťaž Miss Izrael, je dnes vzorom pre mnoho žien, múzou pre módnych dizajnérov či vyhľadávaným objektom značiek, ktoré s ňou chcú podpísať zmluvu na reklamu. Oslávila 35. narodeniny, ale podľa záberov z červeného koberca či paprazzovských záberov by ste jej hádali aj o desať menej.

Už dávnejšie pre magazín Harper's Bazaar odtajnila skladbu svojej kozmetickej výbavy, ktorú vraj používa už roky. Jedno je jasné, Gadot si potrpí na kvalitu a luxusnú pleťovú starostlivosť. Na jej poličke doma v kúpeľni sa však nájde aj krém za pár eur, na ktorý nedá dopustiť.

„Milujem skráľujúce a pleťové produkty a neustále skúšam nejaké krémy a séra,“ priznala sa pre magazín herečka a mama dvoch detí. U nej doma by ste vraj našli naozaj rozličné prípravky, ale niektoré značky predsa len vyhrávajú nad ostatnými. Podľa toho, čo uvádza, zdá sa, že Gal Gadot je obrovským fanúšikom portfólia luxusnej značky La Mer či podobne vyhľadávanej prémiovej kozmetiky Sensai.

Zo zoznamu produktov je celkom jasné, že mesačný rozpočet na jej kozmetiku nebude práve nízky. S obľubou napríklad používa rýchlu trojminútovú rozjasňujúcu masku Flower Gel Mask od značky Sisley, ktorá sa predáva aj na Slovensku za bezmála 113 eur. Pri kréme siaha do vrecka ešte hlbšie. Obľúbeným produktom „wonder woman“, ktorý údajne tiež dokáže wonders (teda zázraky), je Cellular Performance Extra Intensive Cream od značky Sensai. Jeho cena na slovenskom trhu prekračuje hranicu 300 eur. Na čistenie pleti potom príťažlivá brunetka používa olejovú emulziu od La Mer, ktorej cena šplhá za sumu 90 eur.

Čistici olej The Cleansing Oil od La Mer,...
Výživné telové mlieko pre veľmi suchú pokožku...
+2Spevňujúci a rozjasňujúci krém Cellular...

Gal Gadot sa však hrdo priznáva aj k svojmu obľúbenému telovému krému, ktorým ošetruje pokožku po každom sprchovaní či kúpeli. Ten je z dielne nemeckej značky Nivea a v porovnaní so zvyškom produktov je jeho cena doslova „ľudová“.

V prípade líčenia často vizážisti experimentujú s perami slávnej filmovej krásky. Jej črty zvádzajú k tomu, aby zvýraznili raz oči, raz zase ústa. Zvyčajne však základom je bezchybná a príťažlivá, hydratovaná pleť. Aj vzhľadom na fakt, že Gal Gadot sa pred časom stala tvárou dekoratívnej línie značky Revlon, líčia ju najčastejšie s jej produktmi. Dokonca koncom minulého roka prišla do predaja aj limitovaná kolekcia, ktorá vznikla pri príležitosti filmu Wonder Woman: 1984.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #starostlivosť #kozmetika #krém #Gal Gadot

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...