Prirodzená krása herečky Naomi Wattsovej? Žiadne opaľovanie a výlučne prírodné produkty

Herečku Naomi Watts (52) celý život trápi priveľmi citlivá pokožka. Ako sa o ňu stará?

07.02.2021 13:00
Naomi Watts Foto: ,
Naomi Watts má 52 rokov a vyzerá skvelo.
debata

Herečka Naomi Watts (52) sa síce narodila vo Veľkej Británii, ale detstvo aj tínedžerský vek prežila v Austrálii. Aj preto pláže a slnko miluje. Ako však prezradila v januárovom vydaní Vogue Australia, ktorého titulku zdobí, na pláž sa nechodí „opekať“. „Milujem pláž, ale … Nechodím si na pláž opaľovať naolejovanú kožu,“ povedala slávna blondínka. Ako uviedla, svoju pokožku pred slnkom dôkladne chráni a nikdy sa neopaľuje. „Páči sa mi pocit piesku medzi prstami nôh, aj vietor v mojich rozpustených vlasoch.“

Herečku neživí len filmový biznis, je aj spolumajiteľkou salónov krásy Onda Beauty v Sydney, Londýne či New Yorku. V týchto salónoch sa používajú čisto prírodné produkty bez chemických prísad. „Spočiatku som bola nervózna, keď som začala skúšať nové výrobky starostlivosti o pleť. Vždy som si myslela, že keď to nebude trocha bolieť, nemôže to fungovať. Keď som začala používať čisté prírodné produkty, nielenže som videla ich účinnosť, ale aj výrazný posun v reakciách mojej priveľmi citlivej pokožky. To, že produkty nemajú žiadne škodlivé prísady, má zmysel,“ dodala v spomínanom rozhovore.

Produkty, ktoré používa, nepatria k najlacnejším. Ako uviedla, ide napríklad o účinné sérum značky Vintner's Daughter za 270 dolárov či Glow Exfoliator od značky Goop Beauty v cene 178 dolárov, pravidelne si na tvár nanáša aj sérum vitamínu C značky Saint Jane za 128 dolárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #pokožka

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...