Biele na čiernom! Biela blúzka si pýta trendový golier, máme aj 10 inšpirácií

Hovorí sa, že niečo je jasné ako čierne na bielom. V tomto prípade si dovolíme obrátiť poradie. Trend, ktorý sa plynule preniesol z minulého roka, je totiž jasný ako biele na čiernom.

28.01.2021 07:00
debata
Dámska blúzka s výrazným golierom Next. Predáva... Foto: archív značky
next35 Dámska blúzka s výrazným golierom Next. Predáva sa za 35 eur.

Áno, v tomto prípade je reč o výraznom bielom detaile na takom typickom odeve dámskej garderóby, akou je košeľová blúzka či klasická blúzka. Už nejaký ten čas vládne v dámskej móde popularita výrazných golierov, ktoré niekedy kopírujú mušketierske goliere, inokedy priam pripomínajú podbradníky alebo prekvapia geometricky presnou hyperbolizáciou klasického cípového goliera.

Iba pred pár dňami sme písali o kabáte, v ktorom sa na inaugurácii objavila Ella Emhoff, nevlastná dcéra Kamaly Harrisovej. Na károvanom tvíde sa jasne vynímali cípy bieleho goliera. Podobne sa v pondelok predviedla aj britská vojvodkyňa Kate, ktorá si zvolila na príhovor občanom Veľkej Británie šaty od Emilie Wicksteadovej.

Záber, ktorý poskytol Kensingtonský palác,... Foto: SITA/AP
Britain Royals Záber, ktorý poskytol Kensingtonský palác, zachytáva princa Williama a jeho manželku Kate, vojvodkyňu z Cambridge počas videosprávy pre zdravotníkov v prvej línii.

Obe spomenuté dizajnérske mená s prvkom výrazného goliera pracujú dlhodobo. Radí sa k nim však napríklad aj značka Gucci, Prada či Simone Rocha, ktorá čoskoro predstaví kolekciu so značkou H&M. A na trend výrazného goliera odpovedali vlastnými výtvormi aj odevné značky s masovou produkciou.

My sme pre vás našli 10 tipov bieleho topu s výraznými goliermi, ktoré určite môžete zaradiť do svojho šatníka. Nosiť sa dajú sólo, v takom prípade golier trochu zaniká v rámci bielej plochy, ale stále pôsobí pútavo. Absolútne trendové však bude, ak výrazné goliere aranžujete na iný odev, či už je to kabát, bunda, kožená vesta alebo svetre. Ideálne je vybrať si zvrchný kúsok bez goliera.

Dámska košeľová blúzka so zvýrazneným golierom...
Dámsky kardigan s výrazným pleteným golierom....
+7Predĺžená dámska košeľa so zvýrazneným golierom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #blúzka #trend #detail #košeľa #golier

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...

+ Pridanie farieb na tanier nielen zdobí, ale aj zlepšuje vašu náladu.
Čím skôr si začnete hľadať novú prácu tým...