Princezná Charlene z Monaka má vyholenú polovicu hlavy! Švagrinú však neprekoná

Vo väčšine kráľovských monarchií v Európe sa prísne dodržiavajú pravidlá súvisiace so vzhľadom ich predstaviteliek. Povolené nie sú takmer žiadne výraznejšie experimenty s vizážou.

17.12.2020 06:51 , aktualizované: 08:39
debata (2)
zväčšiť Princezná Charlene na zábere z Monaka s jej... Foto: CRY-BEBERT / The Photo One / Profimedia
Princezná Charlene na zábere z Monaka s jej novým účesom. Princezná Charlene na zábere z Monaka s jej novým účesom.

Zdá sa však, že výrazne liberálnejší prístup razia v monackom kniežatstve. Dôkazom môžu byť aj najnovšie zábery princeznej Charlene, manželky kniežaťa Alberta z vianočných trhov. Rodáčka z Juhoafrickej republiky a bývalá profesionálna plavkyňa sa objavila na verejnom podujatí, kde členovia šľachtickej rodiny rozdávali darčeky pre obyvateľov maličkej krajiny.

Hoci Charlene mala celý čas nasadené na tvári ochranné rúško, pozornosť prítomných Monačanov, ale aj zástupcov médií bola sústredená takmer výlučne na ňu. Dôvodom bol aj jej nový účes, pri ktorom si nechala princezná ostrihať takmer polovicu hlavy na dĺžku len niekoľkých milimetrov.

Kňažná Charlene v lete 2017.
Princezná Charlene počas svadby s princom...
+6Pribcezná Charlene počas záverečného...

Podobný účes je v rámci kráľovských a šľachtických rodov vo svete absolútnym unikátom. Štyridsaťdvaročná Charlene však nie je prvou členkou európskej šľachty, ktorá podobnú zmenu vizáže podstúpila a hrdo ju aj predviedla verejnosti. Jej švagriná, princezná Caroline, staršia sestra kniežaťa Alberta, si v roku 1990 nechala vyholiť kompletne celú hlavu. Bola to jej reakcia na tragické úmrtie druhého manžela Stefana Casiraghiho. Princezná Caroline však dlhé roky bojuje s alopéciou a v dôsledku stresu po úmrtí manžela jej v tom čase vypadalo toľko vlasov, že sa rozhodla hlavu si kompletne oholiť.

Reakcie, najmä mladšej generácie, sú v prípade Charlene nadšené. Ako poznamenali viaceré portály, na Twitteri či Instagrame užívatelia komentujú princeznin look a vyjadrujú nadšenie či skladajú jej komplimenty za odvahu.

Len pre porovnanie prikladáme aj fotogalériu pôvabnej Charlene s viacerými jej účesovými variáciami. Čo poviete, pristane jej vyholená polovica hlavy?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #účes #zmena #Monako #vyholená #princezná Charlene

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...