Túto skvelú sukňu musí kráľovnej Letizii závidieť každá žena

48-ročná manželka španielskeho kráľa Felipeho počas vystúpení na verejnosti chyby nerobí - aspoň čo sa štýlu týka.

02.11.2020 11:00
debata

Dokonalá hnedovláska je ozdobou kráľovskej rodiny a obdivovanou panovníčkou. Vždy, keď sa ukáže pred objektívmi, stane sa výber jej oblečenia diskutovanou témou. Mnohé dámy sa ju snažia napodobňovať a niet sa čomu čudovať.

Aktuálne prijala pozvaných hostí v Paláci Zarzuela v Madride, išlo o predstaviteľky organizácie „Association Women in a Legal World“. Na túto príležitosť zvolila dvojnásobná mama úzku sukňu v dĺžke do polovice lýtok so širším opaskom. Ide o model vo farbe „baby blue“ značky Hugo Boss za 200 eur.

Kráľovná  Letizia v sukni Hugo Boss. Foto: Profimedia
letizia Kráľovná Letizia v sukni Hugo Boss.

Sukňa sadla štíhlej Letizii ako uliata a aj vďaka nej na seba krásna panovníčka pritiahla pozornosť. Nielen strih sukne či jej farba, ale aj jedna značná výhoda udrela do očí – napriek tomu, že Letizia v nej dlhší čas sedela, sukňa sa nepokrčila ani v najmenšom a pred objektívmi na nej nebol ani jeden záhyb. A to ju fotografovali zo všetkých strán.

Či ide o materiál, alebo fotografie prejdú pred zverejnením ešte nejakou úpravou, je otázne. Každopádne, tento čierno-modrý look sa kráľovnej naozaj vydaril. Práve pokrčené oblečenie, ktoré na záberoch nevyzerá najlepšie, dokáže potrápiť mnohé dámy, nielen tie, ktoré často pózujú pred objektívmi.

Okolo španielskej kráľovskej rodiny zúril počas leta škandál, o ktorý sa postaral bývalý kráľ Juan Carlos I. (82). Ten veľmi narýchlo opustil Španielsko, ktorého v súčasnosti vyšetruje Najvyšší súd v súvislosti korupčnými aktivitami. Svoje rozhodnutie opustiť krajinu vysvetlil tým, že nechce, aby jeho súkromné škandály a obvinenia z korupcie zatienili vládu jeho syna, kráľa Filipa VI. Ten sa snaží spolu s rodinou žiť bežný život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Španielsko #sukňa #kráľovná Letizia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...