Ochranný štít pre milovníkov luxusu? Louis Vuitton ho ponúkne takmer za tisícku

Francúzsky výrobca luxusných doplnkov Louis Vuitton v snahe povýšiť pomôcky proti šíreniu koronavírusu na módne kúsky bude predávať ochranný so svojím logom a ozdobnými zlatými prvkami. Informuje o tom internetový portál magazínu Forbes.

16.09.2020 07:00
debata (2)

Štít z cestovnej kolekcie pre rok 2021 je pripevnený k pružnej čelenke s monogramom LV a na slnku tmavne. Možno ho obrátiť hore a nosiť ako šiltovku. Milovníci luxusu si ho budú môcť kúpiť od 30. októbra a podľa Vanity Fair sa bude predávať za 961 dolárov. Iné zdroje uvádzajú, že firma ešte jeho cenu nestanovila.

V reakcii na pandémiu Covidu-19 aj iné luxusné značky, ako napríklad Fendi, ponúkajú vlastné ochranné rúška, ale štíty zakrývajúce celú tvár ešte nevyrábajú. Americké centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) ľuďom nosenie štítov miesto rúšok neodporúča, pretože sa „zatiaľ nevie, do akej miery chráni ľudí v okolí pred kvapôčkami“.

„Ide o absurdne drahú vec posiatu logami pre bohatých ľudí. Ale keď niektorí bohatí ľudia budú viac používať ochranné pomôcky, pretože si kúpili tento štít, je to dobre pre nás všetkých,“ píše sa o novom výrobku v americkom online magazíne Slate.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Louis Vuitton #koronavírus

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...