Wilde, Saldana či Cibulková v plavkách! Vysielajú pozitívny signál ženám, toto je inak

Na Slovensku sa už s vysokou pravdepodobnosťou plavková sezóna skončila. Známe celebrity si však aj posledné dni užívali more a relax pri vode. Niekoľko z nich potvrdilo zaujímavú vec.

11.09.2020 15:00
debata (2)
Herečka Zoe Saldana na pláži v Malibu v... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Herečka Zoe Saldana na pláži v Malibu v jednodielnych žltých plavkách. Herečka Zoe Saldana na pláži v Malibu v jednodielnych žltých plavkách.

Časy, keď sa pred objektívmi paparazzov predvádzali extrémne sporo odeté celebritky na pláži, síce nie sú nenavrátne preč – rozdiel však spočíva v tom, ako sa na pláži (a v plážových outfitoch) prezentujú známe ženy, manželky, matky, dámy, ktoré prekročili tridsiatku, štyridsiatku či dokonca päťdesiatku.

Spojovacím motívom pláže vo „hviezdnom vydaní“ sa stali jednodielne plavky. Bikiny ustúpili do úzadia a prednosť dostal strih či farebnosť, ktoré sú klasickejšie, striedmejšie – ženské, no zároveň decentné. Počas posledných dní sa v jednodielnych modeloch na pláži objavila napríklad 55-ročná Sarah Jessica Parker, pre ktorú je model hladkých čiernych plaviek v priam gymnastickej estetike najmilovanejším kúskom.

zväčšiť Herečka Sarah Jessica Parker na pláži v... Foto: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
556483736 Herečka Sarah Jessica Parker na pláži v Hamptons predvádzala svoje vyšportované a udržiavané telo.

K nej sa pridala dvojnásobná mama Olivia Wilde, ktorú kedysi titulovali za najsexi ženu planéty. Kedysi tiež pózovala v miniatúrnych plavkách na stránkach magazínov ako Maxim či GQ, dnes si s úsmevom a hrdo oblieka jednodielne plavky a užíva si najmä radosť z chvíľ strávených s deťmi a fakt, že je zdravou, príťažlivou a spokojnou ženou realizujúcou sa na všetkých možných frontoch – je mamou, partnerkou, herečkou aj producentkou či režisérkou.

V tejto skupine sa ocitla aj hviezda z filmu Avatar, herečka Zoe Saldana, ktorú pre zmenu zachytili objektívy v jednodielnom modeli žltých plaviek. A konieckoncov, pre príklady nemusíme chodiť ďaleko – aj taká relatívne čerstvá mamička Dominika Cibulková oblieka jednodielne plavky a viac prijíma fakt, že ženské telo sa rokmi, ale aj pôrodmi či životnými etapami mení.

Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách na pláži v Malibu. Herečka Olivia Wilde v jednodielnych plavkách na pláži v Malibu.

Posadnutosť dokonalou formou medzi (nielen hollywoodskymi) celebritami akoby poľavila. Zdá sa akoby viac prijímali svoje danosti, pozitívne aj negatívne prvky vlastnej fyzickosti, ktorá podlieha veku bez ohľadu na to, či ste bežnou ženou alebo hviezdou, o ktorú sa stará tím špecialistov.

Podľa nášho názoru je to len dobre, pretože takto sa bežné ženy dokážu omnoho viac stotožniť s tými, ktoré zvyčajne vídať v dokonalých outfitoch na červených kobercoch či vyretušované v magazínoch a na internete.

Je to dobrý signál a pre vás možno inšpirácia, aby ste to ďalšie leto (alebo prípadne počas nejakej dovolenky pri mori v najbližších mesiacoch) prežili bez stresu a vo väčšej pohode. Mentálnej aj fyzickej.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Olivia Wilde #pláž #plavky #Zoe Saldana #Sarah Jessica Parker #jednodielne plavky #mentálna kondícia

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...