So vzhľadom experimentovala aj modelka Tereza Bizíková: Pri pohľade na fotky sa musím smiať

Sympatická modelka Tereza Bizíková opísala, čo sa jej pred rokmi "podarilo".

31.07.2020 09:00
Marek fašiang, tereza bizíková Foto:
Modelka Tereza Bizíková a partnerom, hercom Marekom Fašiangom.
debata

Leto a s ním spojené horúčavy dávajú zabrať aj pokožke. Slnečným lúčom treba prispôsobiť aj letnú starostlivosť a svoje o tom vie modelka Tereza Bizíková. „Zodpovedne používam najmä opaľovacie krémy s dostatočne vysokým faktorom, pretože na tvári mám trochu problém s pigmentovými škvrnami,“ opísala sympatická partnerka herca Mareka Fašianga, hviezdy seriálu Oteckovia.

Práve v letnom období používa Bizíková menej líčidiel, pleť najmä hydratuje. „Líčidiel používam minimum, skôr viac hydratačných krémov a ak idem von, tak si na pery nanesiem lesk,“ opisuje. Záležať si necháva najmä na obočí. „Práve obočie dokáže urobiť s tvárou naozaj veľa. Ja si spomínam na svoj experiment spred rokov – mohla som mať tak šestnásť a sama som sa pustila do úpravy obočia. Keď sa teraz pozerám na fotografie s mojím tenkým obočím, tak sa musím smiať. Pár mesiacov som potom chodila po svete s takýmto obočím,“ opísala Bizíková.

Obnovujúci krém na ruky Beautanicals,...
Obnovujúci šampón Beautanicals neobsahuje...
+3Nová dámska vôňa Incandesence Enjoy, Avon

Hoci, ako priznala, má takmer bezproblémovú pleť, na pravidelné návštevy kozmetičky sa snaží nájsť si čas. „Čistenie a masáž si doprajem tak raz za dva mesiace. Tým, že nemám nejaké problémy s pokožkou, mi to postačuje.“ Zároveň si však dáva pozor na to, aké prípravky si na pleť nanesie. „Študujem ich zloženie a snažím sa používať v čo najväčšej miere prírodné produkty, vyhýbam sa parabénom a silikónom.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starostlivosť o pleť #obočie #Tereza Bizíková

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...