Drobný detail, ale zmení veľa! Ak si vyberáte blúzku, skúste to podľa našich tipov

Ide o drobný strihový detail, ale vo finálnom dojme urobí veľa. Robiť ramená je totiž v móde. Nielen z hľadiska "hrdosti", ale aj pôvabu.

24.07.2020 12:00
debata (2)
Herečka Tatiana Dyková Vilhelmová v blúzke s... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Tatiana Dyková Vilhelmová v blúzke s florálnym motívom a naberanými rukávikmi. Herečka Tatiana Dyková Vilhelmová v blúzke s florálnym motívom a naberanými rukávikmi.

Nedávno sa na premiére objavila moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová a predviedla sa v šatách s jemne naberanými a zvýraznenými ramenami. Podobnú voľbu urobila len pred pár dňami na stretnutí s novinármi česká herečka Tatiana Dyková Vilhelmová. Prečo dámy tak fascinujú výraznejšie ramená?

Dôvodom je určite fakt, že takto strihovo riešený model dodáva nositeľke akoby pocit nezávislosti, istej dominancie. Nemusí sa však rovno pozerať smerom do 80-tych rokov, keď sa veľkosť pliec na dámskych odevoch blížila uniformám z armády.

Zvýraznené ramená v roku 2020 sú omnoho ženskejšie, nežnejšie, majú romantický nádych a pritom si zachovávajú aj svoj benefit. Opticky totiž postavu vylepšia, pritiahnu pozornosť k horným partiám a akcentujú (aj s pridaním opasku či zvýrazneného pásu) štíhlejší driek.

O popularite tohto trendu sme už na webe Žena.pravda.sk písali, ale prečo si to nezopakovať. Pridali sme aj tipy, desať blúzok na spôsob tej, ktorú si obliekla Tatiana Dyková, vás možno inšpiruje k tomu, aby ste skúsili urobiť ramená aj vy.

Dámska blúzka s naberanými rukávmi H&M, predáva...
Dámska blúzka s naberanými rukávmi Mango,...
+8Dámska blúzka s naberanými rukávmi H&M, predáva...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #blúzka #trend #detail #rukáv

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...