Tieto letné šaty sa vám musia páčiť! Už len mať postavičku Any Ivanovičovej

Hoci si vďaka dokonalým krivkám môže obliecť niekdajšia tenistka čokoľvek, niektoré voľby na jej peknom tele doslova žiaria.

18.06.2020 15:00
debata

Hoci obľúbenou farbou krásnej tenistky Any Ivanovičovej (32) je bezpochyby modrá, tento raz ju predsa len vymenila za iný odtieň – výsostne letný. Dvojnásobná mama sa spolu s manželom, nemeckým futbalistom Bastianom Schweinsteigerom a ich dvoma synmi, vybrala na slnečnú Mallorku. Ivanovičová vlastní na Mallorce od roku 2008 nehnuteľnosť, v ktorej rodinka pravidelne dovolenkuje. A krásna mimina si vychutnáva slnko a more, ale aj letné outfity, ktoré jej naozaj pristanú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Health is wealth! I have never believed in diets but in high quality nutrition! Swipe to see all the goodies

Príspevok, ktorý zdieľa Ana Ivanović (@anaivanovic),

Pred pár dňami sa fanúšikom na Instagrame pochválila záberom, na ktorom doslova žiari. Tmavovlasá športovkyňa má na sebe letné šaty so žltou potlačou, ktoré jej zvodne odhaľujú opálené ramená. Šaty tesne obopínajú štíhlu postavičku rodenej Srbky, pekné nohy ešte viac opticky predlžujú aj zvolené žlté sandáliky. Tento letný look sa usmiatej Ane naozaj vydaril, čo ocenili aj jej fanúšikovia – tí jej posielali množstvo pozitívnych komentárov.

S letnými šatami korešpondoval aj jej účes, rozpustené vlasy jej povievali v jemnom vetre a na ušiach jej viseli dlhé náušnice. Materstvo 32-ročnej športovkyni naozaj pristane, po tehotenských kilách niet na jej postavičke ani stopy a tak si spokojná mamička môže obliecť naozaj čokoľvek.

Ivanovičová sa po druhý raz stala mamou v auguste minulého roka, kedy k ich prvorodenému synovi pribudol súrodenec – braček.

Šaty s florálnym motívom. Predáva Cellbes.sk za...
Šaty s florálnym motívom H&M Conscious,...
+19Šaty s florálnym motívom F&F, info o cene v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #Mallorca #Ana Ivanovičová

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...