Mohli by ste byť ešte viac sexy? Tieto šaty sú hotový magnet, máme 12 tipov

Písali sa deväťdesiate roky, keď sa s obrovskou popularitou začali objavovať v uliciach či na večierkoch takzvané "slip dress". Model šiat, ktorý s obľubou nosila Kate Moss, Gwyneth Paltrow či Sarah Jessica Parker, boduje aj dnes.

17.06.2020 06:22
debata (2)
Rok 1996: Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad... Foto: SITA/AP, KEVORK DJANSEZIAN
Brad Pitt - špeciál - oslava päťdesiatka - ako sa menil časom Rok 1996: Herecký pár Gwyneth Paltrow a Brad Pitt prichádzajú na vyhlásenie cien Americkej filmovej akadémie.

Áno, je to jeden z najsexi ženských typov šiat. Dôraz je, samozrejme, kladený na materiál, ale aj celkové vyznenie. Šaty, najčastejšie saténové, hodvábne alebo šifónové, sú totiž akoby pripomienkou nočnej košieľky, v ktorej ste práve vyliezli z postele. Ale tej nadýchanej, krásnej, voňavej – skrátka ako stvorenej na zvádzanie.

Ďalším spojovacím motívom bývajú tenučké, často len špagetové ramienka, ktoré ešte znásobujú sexy náladu šiat. Nosiť sa môžu voľnejšie, vlniace sa pri chôdzi okolo tela, či vypasovanejšie – vtedy treba voliť strih, ktorý si poradí so zvýraznením drieku a bokov, ale zároveň dokáže aj jemne podporiť poprsie.

Dámske šaty na tenkých ramienkach Zara,... Foto: archív značky
Dámske šaty na tenkých ramienkach Zara, predávajú sa za 19,99 eura. Dámske šaty na tenkých ramienkach Zara, predávajú sa za 19,99 eura.

Pravdou je, že v prípade tohto kusu odevu z oddelenia dámskych šiat je výhodou, ak vám príroda nadelila menšie poprsie. A štíhlu figúru. Práve zvodný materiál a jeho lesk dokážu v spojení s „modelkovskou“ figúrou naozaj zázraky.

A mimochodom, máte pocit, že to je až príliš retro? Nebláznite! Veď aktuálna móda sa rada obracia smerom na roky sedemdesiate, osemdesiate a tie deväťdesiate (a to naj z nich) netreba prehliadať.

Dámske saténové na tenkých ramienkach H&M,...
Dámske saténové šaty Next, predávajú sa za 44...
+13Dlhé dámske šifónové šaty Pinko, predávajú sa...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Kate Moss #trend #Sarah Jessica Parker #špagety #leto 2020

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...