Pery ako od šťavnatých jahôd, nežné oči aj lesk: Nalíčte sa fakt trendovo!

Jednotlivé módne značky nenastavujú len trendy v odievaní. Vďaka prehliadkam, ktoré sa kedysi konali (a ktorých budúcnosť je momentálne neistá), sa pravidelne tvoria aj trendy v rámci beauty-segmentu.

16.06.2020 13:00
Líčenie na leto je jemné a nežné. Často stavia... Foto:
Líčenie na leto je jemné a nežné. Často stavia na telových tónoch, rozjasnenej pokožke a jemných dotykoch farby.
debata

Leto 2020, ktoré predznačili tvorcovia už pred pár mesiacmi, má tiež niekoľko zásadných vizuálnych momentov. Spoločným motívom bola však prirodzenosť a jemnosť, v líčení doslova nežnosť a dievčenský romantický vzhľad.

Takto svoje modelky poslal na mólo módny dom Christian Dior, dizajnér Giorgio Armani či značka Chanel. Dôraz sa kládol na žiarivý tón pokožky, ktorý sa často dosahuje pomocou rozjasňujúcich púdrov, korektorov alebo aj s pomocou bronzeru.

Lesk na pery Lip Comfort Oil Intense od...
Paletka očných tieňov Lemonade Craze od...
+7Krémový očný tieň s leskom Jelly by Avon,...

V prípade očí sa používali skôr telové tóny, akoby dovolenkový vzhľad umocňujú krémové očné tiene s jemným metalickým leskom. A potom sú to, samozrejme, pery, ktoré tiež neponechali vizážisti náhode. Medzi najväčší hit leta sa rozhodne radí mejkap od značky Chanel, ktorej dvorná vizážistka Lucia Pica vytvorila nádherný look.

Použila oranžovo-červený tón produktu Rouge Allure Liquid Powder Radical, ktorý naniesla len do stredu pier a jemne rozotrela do strán a následne ešte fixovala a doplnila leskom na pery. Výsledok, vyzeralo to akoby ste sa práve zahryzli do čerstvej maliny či jahody. Skrátka šťavnatá nádhera…

Podobné líčenie si môžete vyskúšať aj doma, tu sú naše tipy na jednotlivé produkty.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #líčenie #trend #leto 2020

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...