Nohavicový overal je trendový kus odevu pre každú dámu: Máme 21 tipov!

S trendom nohavicového overalu sa v kolekciách na jar a leto 2020 roztrhlo vrece. Prečo by vlastne tento kus odevu nemal chýbať ani vám?

11.06.2020 07:00
debata
Nohavicový overal na ramienka Boden. Predáva sa... Foto: archív značky
Nohavicový overal na ramienka Boden. Predáva sa za 127 eur. Nohavicový overal na ramienka Boden. Predáva sa za 127 eur.

Ide o veľmi pôvabný kus dámskeho odevu, ktorý je dostupný vo všemožných variantách a dokážete ním umocniť viacero štýlových rozhodnutí. S denimom či klasickou bavlnou alebo ľanom môžete voliť napríklad nohavicový overal na ležérnu nôtu. Stačí pridať napríklad klasický biele tenisky a ukážkový look na letný podvečer je na svete.

S nohavicovým overalom však dokážu dámy zároveň uspokojiť aj náročnejšie potreby spoločenských podujatí či večierkov. Ak niekto povie, že počas letnej párty nedá dopustiť na ľahučké koktejlové šaty, potom existuje tiež skupina žien, ktoré milujú overaly.

Dôvodov je hneď niekoľko. Dobrý strih a precízne vyhotovenie dokážu opticky postave veľmi pomôcť. Overal svedčí ženám so štíhlymi proporciami či bez definovaných kriviek, ktoré vďaka opasku alebo zavinovaniu v hornej časti dokážu substituovať. Ak pridáte napríklad zdobné volániky alebo flitre, ktoré opticky pridávajú objem, môžete sa hrať s proporciou.

Okrem už spomenutých tenisiek je ideálne mať k dispozícii aj overal, ktorý má v sebe noblesný nádych. Pridajte k nemu sandáliky na podpätku, ktoré ešte opticky viac predĺžia figúru a ukážkový styling je na svete.

Nemusíte sa obávať ani overalov s potlačami, či už je reč o prúžkoch, florálnych motívoch alebo zvieracom vzore. Ak však chcete naplno využiť možnosti na predĺženie a zvýraznenie siluety, choďte skôr do jednoliatych farebných povrchov, v ktorých hlavnú úlohu plní práve dobrý strih.

Zamatovo-hodvábny nohavicový overal Ghost...
Nohavicový overal Emma Willis, predáva Next za...
+19Nohavicový overal s prúžkami Esprit. Predáva sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #nohavicový overal #leto 2020

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...