Umývate si po každom tréningu vlasy? Voľte inú možnosť!

Mnohé z nás sme počas korona krízy objavili domáce cvičenie a na malý tréning sme si našli vždy. Keby len tie spotené vlasy neboli také otravné...

12.06.2020 11:00
strečing, tréning, žena, cvičenie Foto:
Suchý šampón je veľmi užitočný, keď sa používa správne.
debata

Výhody cvičenia doma:

Nemusíte vyjsť z domu Nikto vás nesleduje Nemusíte čakať na žiaden stroj Nie ste závislá od tréningového plánu Sprchu máte hneď pod nosom a nič nestojí A keď je tréning namáhavý, môžete sa zvaliť do postele

A pretože sú všetky tieto zbytočnosti eliminované, spraviť si z cvičenia pravidelný rituál je oveľa jednoduchšie.

Pretože ak nám niečo skutočne lezie na nervy a týka sa to pravidelného tréningu, potom sú to naše vlasy. Alebo lepšie povedané, rozpadnutie účesu, pretože sa potíme. Tým, čo si tak či tak každý deň umývajú vlasy, to nebude prekážať. Ale tí, čo si umývajú vlasy raz za pár dní, stoja pred výzvou. Sprchovať sa po každom tréningu? Alebo je to vôbec potrebné?

Nie, nemusí byť. Pretože aj keď je to prvé vnuknutie, keď po športe vyzeráte spotená a neatraktívna, nemali by ste to vzdávať. Namiesto toho sa spoľahnite na tieto triky.

Ofina

Keď máte ofinu, viete, že po útoku potu nie je čo zachrániť. Pomôže, keď jednoducho umyjete vlasy, ktoré ohraničujú tvár. Čiže ofinu a pár prameňov po stranách. Mimochodom, s týmto účesom môžete dobre maskovať mastnú pokožku na čele.

Suchý šampón

V tomto prípade už dávno nejde o žiaden „tajný tip“. Nič to nemení na tom, že suchý šampón je veľmi užitočný. Predovšetkým, keď sa používa správne. Nastriekajte si ho na vlasy, až keď pot uschne! A potom už len na tie miesta, ktoré sú skutočne mastné. Ak máte jemné vlasy, tento trik používajte len zriedka, pretože vaše vlasy môže suchý šampón ešte viac vysušiť.

Ak umyť, tak takto

Neviete odolať nutkaniu? Potom vlasy opláchnite len vodou a kondicionérom – nepoužívajte šampón! To je dobrý tip pre jemné a lámavé vlasy, najmä preto, že šampón ich môže vysušiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #kondicionér #tréning #ofina #suchý šampón

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...