Buďte kreatívna! Chýba vám gél na obočie? Použite mydlo!

Tento skrášľovací trik existuje už dlho, no zaslúži si viac pozornosti. Namiesto gélu na obočie použite mydlo!

17.04.2020 13:00
Výraznejšie, pestované a prirodzené! To je... Foto:
Metóda funguje, aj keď máte tenké a riedke obočie, pretože každému jednému vlásku dodá formu.
debata

Karanténu možno využiť aj na „vzdelávanie“ v oblasti skrášľovania. Napríklad v oblastiach, ktoré v skutočnosti nie sú také dôležité, ale momentálne obzvlášť príťažlivé. Sú to povedzme skrášľovacie videá na internete. Ak ste niečo chceli vyskúšať, teraz je ten najsprávnejší čas. Ak to totiž domrvíte, von idete predsa len s odpadkami… Na internete je veľa naozaj dobrých tipov, ktoré náš bežný život vylepšia. Tu je jeden z nich.

Trik s mydlom:

Na túto metódu potrebujeme kúsok čistého mydla a kefku na obočie. Nič viac. Navlhčite kefku (nemala by byť namočená, ale ani nie príliš suchá), potom ju otrite do suchého mydla. Uistite sa, že je pokrytá mydlom, ale netrite ju tak dlho, aby sa vytvorila pena. Tip: Pri kúpe mydla sa uistite, že ide o mydlo s vysokým obsahom glycerínu. Keďže má glycerín pomerne nízke pH, riziko podráždenia pokožky je veľmi nízke.

A poďme na to. Zdvihnite si pomocou mydlovej kefky chĺpky obočia. Vyčešte si obočie zdola nahor. Rozdiel medzi „mydlovým“ a prirodzeným obočím si okamžite všimnete. Mydlo totiž dokáže niektoré chĺpky tak rozložiť, že budete pripomínať Caru Delevigne.

Metóda funguje, aj keď máte tenké a riedke obočie, pretože každému jednému vlásku dodá formu. Keď obočie vyschne, môžete naniesť ďalšie produkty na obočie, ako je púder či jemná ceruzka.

Ste skeptická? Potom vedzte, že ide o techniku, ktorá je už dlho súčasťou repertoáru profesionálnych vizážistov. Mydlo sa často používa pri fotografovaní, kde sa vyžaduje úplná dokonalosť. Poznajú ho aj v Hollywoode.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #obočie #púder #mydlo #glycerín #karanténa

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....