Princezná Diana ako módna inšpirácia! Takto si na ňu spomenuli Kate aj Meghan

Posledné dni nie je o verejné vystúpenia oboch britských vojvodkýň núdza.

11.03.2020 17:00
debata (1)

Pod drobnohľadom je, ako zvyčajne, aj ich zvolené oblečenie. Kate a Meghan sa práve počas uplynulých dní nechali, čo sa módy týka, inšpirovať zosnulou Dianou. Pozrite sa na ich modely pripomínajúce práve princeznú z Walesu.

Princezná Diana v roku 1985 počas návštevy... Foto: Profimedia
diana Princezná Diana v roku 1985 počas návštevy Vatikánu.

Na nedávnu návštevu literárneho múzea v Dubline Kate siahla po bodkách – išlo o efektný vintage model z dielne módneho domu Oscar de la Renta. Kate zvolila bodkované šaty zdobené čiernym lemovaním na rukávoch a takisto čiernym pásom v oblasti drieku. Zaujímavým detailom však bol bohato nazdobený golierik.

Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom,... Foto: SITA/AP
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate s manželom, princom Williamom, počas návštevy Literárneho múzea v Dubline v šatách Oscar de la Renta.

Princezná Diana sa vo veľmi podobných šatách ukázala počas návštevy Vatikánu po boku princa Charlesa v roku 1985. Išlo o model návrhára Donalda Campbella, ktorý zdôraznil skvelú postavičku princeznej Diany, pozornosť priťahoval jej štíhly driek zvýraznený vďaka efektnému pásu na šatách.

Princezná Diana počas podujatia  Trooping the... Foto: Profimedia
diana Princezná Diana počas podujatia Trooping the Colour v roku 1982. kedy bola vo vysokom štádiu tehotenstva.

V pondelok sa vo Westminsterskom opátstve konala slávnostná bohoslužba pri príležitosti osláv Comonnwealth Day, na ktorej sa zúčastnili aj princ Harry s manželkou. Meghan zažiarila v zelenej kreácii od Emilie Wicksteadovej, ktorú dopĺňal šik klobúčik v identickom odtieni.

Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v... Foto: SITA/AP, Frank Augstein
Britain Commonwealth Day Princ Harry a jeho manželka Meghan, oblečená v kreácii od Emilie Wicksteadovej, prichádzajú na slávnostnú bohoslužbu.

V roku 1982 sa princezná Diana ukázala po boku princa Charlesa na podujatí „Trooping the Colour“ na balkóne Buckinghamského paláca v identickej zelenej farbe. Jej šaty však mali široký strih, keďže Diana bola v tom čase vo vysokom štádiu tehotenstva. Takmer obdobný bol najmä klobúčik, ktoré mali obe dámy na hlavách.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Diana #model #vojvodkyňa Meghan

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...