Tri vydarené looky krásnej Cindy Crawfordovej! Ležérna, sexi aj elegantná

54-ročná topmodelka 3-krát inak! Hlasujte za jej najvydarenejšiu voľbu.

07.03.2020 12:00
debata (3)

Look 1

Počas týždňa sa 54-ročná topmodelka ukázala na vyhliadke budovy Empire State Building v New Yorku. Krásna 50-nička zvolila ležérnejší look a predviedla sa v úzkych tmavomodrých džínsoch, bielej košeli a zelenom saku. Oblečenie doplnila hnedým koženým opaskom a jednoduchými sandálikmi v rovnakom odtieni hnedej, aký bol na jej opasku.

Modelka Cindy Crawford na 86. poschodí Empire... Foto: SITA/AP
Cindy Crawford Modelka Cindy Crawford na 86. poschodí Empire State Building.

Look 2

Po bielej farbe siaha Crawford na červených kobercoch pomerne často. Medzi jednu z jej top elegantných volieb možno rozhodne zaradiť biele asymetrické šaty z dielne návrhárky Stelly McCartneyovej. Jej dokonalá sošná postava je ako stvorená pre asymetrický model šiat, ktoré navyše doplnila aj výraznými náušnicami.

Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco. Modelka Cindy Crawford vyzerala v bielych šatách na jedno rameno očarujúco.

Look 3

Róba Crawfordovej na prestížne módne podujatie Met Gala dostala prívlastok sexi. Išlo o výrazné červené šaty z dielne Versace štedro odhaľujúce dekolt ich slávnej nositeľky. Lesklý materiál tesne obopínal vábivé krivky niekdajšej hviezdy predvádzacích mól, vďaka čomu si šaty rozhodne zaslúžia prívlastok sexi – rovnako, ako ich nositeľka.

Podnikateľ Rande Gerber a jeho manželka Cindy... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Podnikateľ Rande Gerber a jeho manželka Cindy Crawford (oblečená v značke Versace). Podnikateľ Rande Gerber a jeho manželka Cindy Crawford (oblečená v značke Versace).
3 debata chyba

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....