Aj vojvodkyňa Kate nakupuje vo výpredaji! Jej šaty vyvolali ošiaľ, my máme tipy

Nie je to ani zďaleka prvýkrát, čo si obliekla kúsok, ktorý je dostupný pre každú bežnú ženu. Vojvodkyňa Kate nesklamala ani tentoraz. A vybrala si model, ktorý sa do pár hodín vypredal.

17.01.2020 07:00
debata (1)
zväčšiť Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom... Foto: SITA/AP, Charlotte Graham
Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde. Vojvodkyňa Kate v náručí s 18-mesačným dieťaťom Sorayah Ahmadom počas návštevy Khidmat Centre v Bradforde. V šatách z výpredaja.

Počas návštevy anglického Bradfordu sa matka troch detí objavila pred novinármi v šatách s motívom kára a kohútej stopy – s viazačkou okolo krku. Kto by tipoval, že ide o nejakú drahú značku, poriadne by sa zmýlil. Vojvodkyňa totiž nakupovala v obchode známeho španielskeho reťazca Zara. A zdá sa, že dokonca si zaobstarala šaty z výpredaja.

Samozrejme, jej garderóba je ostrosledovaná a novinári (spoločne s módnymi nadšencami) takmer okamžite vypátrali, že ide o model, ktorý sa predáva vo výraznej výpredajovej cene. Kým pôvodne za šaty bolo nutné zaplatiť 69,95 eura, ich cena klesla na 19,99 eura. Vo Veľkej Británii sa model vypredal do troch hodín od zverejnenia prvých fotografií, pričom následne sa objavili špekulanti, ktorí chceli šaty speňažiť. Na platforme eBay sa ich cena šplhala až k stovke eur.

Podľa nás je zbytočné otrocky napodobňovať štýl obľúbenej vojvodkyne nakupovaním identických kusov oblečenia, v akých sa na verejnosti predvádzala ona. Ak je však pre vás inšpiráciou, určite nájdete množstvo variácií na uspokojenie podobnej módnej túžby. Aj vo výpredajovom ošiali.

My sme vybrali 9 šiat podobného typu, ktoré môžete získať za nižšiu ako pôvodnú cenu. Nech sa páči, tu sú.

Dámske vzorované šaty Richard Allan pre H&M....
Dámske vzorované šaty Pietro Filipi. Zlacnené o...
+8Dámske vzorované šaty Pinko. Zlacnené o...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #šaty #Zara #inšpirácia #tip #výpredaj

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...