Vianoce a Silvester s leskom či odvážnymi farbami! Objavte sviatočné inšpirácie

Vianoce majú svoju špecifickú atmosféru. Aj farebnosť. Nielen sviatky, ktoré strávime pri stromčeku s najbližšími, ale tiež záver roka - často s bublinkami šampanského a pri ohňostroji.

19.12.2019 12:00
debata
Značka Chanel každoročne na Vianoce uvádza... Foto: archív značky
Chanel, Les Ornements Značka Chanel každoročne na Vianoce uvádza limitovanú kolekciu dekoratívnej kozmetiky. V tohtoročnej ponuke pod názvom Les Ornements od Lucie Pica sa objavuje napríklad paletka očných tieňov s tónmi tmavého či bronzového kaki, broskyňovej a čokoládovej.

Práve tieto farebné (a svetelné) tóny sa najčastejšie premietajú aj do limitovaných kolekcií výrobcov dekoratívnej kozmetike. Pravidelne uvádzajú na trh aj kolekciu v predvianočnom období. Niektoré s väčším, iné s priemerným úspechom.

Pri slávnom dome Chanel je však už zvykom, že sa limitované produkty vypredajú za pár týždňov. Tento rok to bude možno lak na nechty v odtieni Deepness, ktorý svojou intenzitou zelenej farby nepochybne zaujme. A pripomenie aj vianočné motívy záverečných dní roka.

Značka Too Faced Cosmetics pripravila na...
Aj značka Gucci vytvorila limitovanú edíciu...
+10Matné, zamatové, trblietavé aj celkom žiarivé a...

Vo všeobecnosti sa však kozmetické značky sústreďujú skôr na metalické tóny, odvážne farebné odtiene a výraznú intenzitu so silnými a hutnými textúrami produktov.

Náš tip znie: Ak ste naozaj odvážna, skúste to na párty napríklad s rúžom v metalickom odtieni fialovej či fuchsiovej. Alebo skúste dodať očiam hĺbku, intenzitu a zároveň neuveriteľný lesk s pomocou trblietavých a metalických očných tieňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #Vianoce #párty #trend #dekoratívna kozmetika #Silvester #limitovaná kolekcia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...