Šelma, víla aj nežná dáma! 6 hviezd a ich líčenie sú inšpiráciou aj pre vás

Niekedy je to celkom problém. Ako sa upraviť na večerné podujatie, aby bol mejkap zvolený vhodne a zároveň korešpondoval s vašou tvárou?

16.10.2019 07:00
Natalie Portman Foto: ,
Herečka Natalie Portman a jej líčenie na galavečere magazínu ELLE Women in Hollywood.
debata

Na pondelňajšom galavečere ELLE Women in Hollywood sa objavilo niekoľko známych hviezd, ktoré môžu byť príkladom aj pre bežné ženy. Tentoraz sme vybrali šestku herečiek, ktoré stavili na rozmanité variácie úprav a ponúkli tak širší záber trendových variant ženského líčenia.

Hollywoodu roky dominuje trend prirodzenejšieho, niekedy doslova nahého líčenia. Pravdou však je, že posledné trendy v dekoratívnej kozmetike, rovnako ako príchod sezóny jeseň a zima, naznačujú výraznejšie farby a dominanciu líčidiel, ktoré sa vracajú v čase.

Oči nalíčené v duchu 80-tych rokov či výrazné, priam punkové pery pripomínajúce divokú a pritom intelektuálne orientovanú mládež londýnskych a berlínskych nočných klubov. To sú len niektoré z alternatív, ktoré sú dostupné. Príkladom je v tomto smere napríklad najlepšie platená herečka Scarlett Johansson či herečka Charlize Theron.

zväčšiť Herečka Scarlett Johansson predviedla na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson predviedla na večierku ELLE Women in Hollywood výrazný mejkap na viečkach. Bola neprehliadnuteľná.

Čo sa týka držiteľky Oscara Natalie Portmanovej v jej prípade sa tiež dá pozorovať posun v rámci dekoratívnej úpravy tváre. Od svetlej pleti a nežnejších tónov či dymového líčenia prešla k dominantným perám v odtieni, ktorý tak trochu evokuje pery farebné od zimy. Ku nim sa potom pridáva výraznejšie farbenie líčok a tým aj celkovo farebnejší výraz.

Šestku hviezd, ktoré si všetky môžete pozrieť v našej galérii, však uzatvárajú aj dámy ako Diane Lane alebo Margot Robbie, ktorých stále láka predovšetkým prirodzenosť a telové tóny, dôraz na čistú a príťažlivú pleť a jemné detaily v podobe nalíčených mihalníc či lesku na perách.

V galérii šiestich dám nájdete aj šesť tipov na produkty, s ktorými si dané líčenie môžete urobiť sama doma.

Herečka Charlize Theron na galavečere ELLE...
Rúž L’ Absolu Rouge Ruby Cream od značky...
+9Herečka Natalie Portman a jej líčenie na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hollywood #hviezda #líčenie #oči #Scarlett Johansson #trend #inšpirácia #farba #viečka

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...