Krásna a oslnivá ako Penelope Cruz? Toto je 10 krokov, ako to skúsiť...

Herečka Penelope Cruz je krásna dáma, ktorá je vzorom pre mnoho svojich rovesníčok aj mladších žien.

09.10.2019 14:30
debata
Herečka Penelope Cruz počas príchodu na... Foto: TASR/AP, Evan Agostini
Herečka Penelope Cruz počas príchodu na premiéru filmu "Wasp Network" na 57. filmovom festivale v New Yorku. Herečka Penelope Cruz počas príchodu na premiéru filmu "Wasp Network" na 57. filmovom festivale v New Yorku.

Vo veku 44 rokov vyzerá skvelo, ale pritom v sebe stále má šmrnc bežnej ženy, matky a manželky, ktorá nepopiera vek a snaží sa vyzerať dobre s čo najprirodzenejšou starostlivosťou aj prostriedkami.

Na nedávnej premiére filmu Wasp Network na festivale v New Yorku zaujala držiteľka Oscara svojím príťažlivým večerným vzhľadom. Nebol však dramatický, ale skôr jemný a nežný. Dôraz bol kladený na oči, s pridanými umelými mihalnicami a paletou bronzových tónov na viečkach.

Základom je nádherná pleť, o ktorú sa zjavne Cruz stará a nezanedbáva ani oblasť krku či dekoltu. Hoci pochádza zo Španielska a často trávi chvíle na slnku, pokožku chráni. Nielen pomocou krémov so SPF, ale aj produktmi, ktoré bojujú proti vzniku tmavých škvŕn. Okrem toho sa môže táto dáma pýšiť nádhernými vlasmi. A tie sú rovnako ošetrené citlivo a pozorne.

My sme sa inšpirovali vzhľadom hereckej hviezdy a urobili pre vás výber produktov, ktoré by pokojne mohla používať aj ona sama. Čo poviete, trafili sme sa?

Paletka intenzívne farebných a dlhotrvajúcich...
Rúž z limitovanej edícii značky Chanel, odtieň...
+8Guľôčkový púder Giordani Gold Matte Bronze od...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Penelope Cruz #starostlivosť #líčenie #vzhľad

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...