Päť skrášľovacích trikov celebrít, ktoré si môžeme dovoliť aj my

Niektoré celebrity míňajú aj tisíce eur, aby vyzerali dobre. Avšak nie všetky ich triky a "vylepšováky" sú drahé - niektoré skrášľovacie tipy sú dokonca skutočne lacné! Pozrite sa s nami na ne...

11.09.2019 11:00
Cindy Crawford Foto: ,
Cindy Crawford sa často spolieha na surový zemiak.
debata

Beyoncé

Beyoncé má krásne pevné nohy, pýtate sa, ako to robí? Vraj je to celkom jednoduché – nosí niekoľko siloniek, ak má predstavenie, dokonca si na seba natiahne až štyri kusy! Povedzme, že štyri, to už je prehnané, možno nám celkom postačia dva páry. Nohy a zadok budú pôsobiť vyformovane a pevne. Za pokus to stojí…

Cindy Crawford

Hoci má supermodelka už 53 rokov, vyzerá stále sviežo. Okrem iného aj preto, že sa spolieha na celkom jednoduchý domáci (vše)liek. Ak sa zobudí s opuchnutými očami alebo sa jej v ich okolí vytvorí počas spánku nová vráska, pomôže si surovými plátkami zemiakov. Stačí ich priložiť na viečka a 20 minút relaxovať.

Halle Berry

Úžasné hladké nohy herečky Halle Berry a tiež zadok, sú pravidelne ošetrované kávou. Týmto štýlom sa Halle úspešne vyhýba celulitíde.

Kim Kardashian

Hviezda reality show nedá dopustiť na čistenie pleti. Robí to však inak. Kým bežne sa začína odličovanie s čistiacim mliekom alebo gélom, ona stavia na pleťovú vodu, až potom prichádza na scénu čistiace mlieko. Vďaka tomu je výsledok starostlivosti ešte intenzívnejší.

Dvojičky Olsenové

Ich dokonalý vzhľad dotvárajú štylizované dlhé kučeravé vlasy. Také krásne sú vďaka suchému šampónu, ten dodáva vlasom ďalší objem a textúru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #celulitída #káva #suchý šampón #silonky

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...