Bagárová, Kocianová či Moore - toto je 7 žien, ktoré v móde kraľovali Varom!

Filmový festival v Karlových Varoch má za sebou svoj 54. ročník a slávne kúpeľné mesto zase na rok "pokoj" od všemožných večierkov, koktejlov či banketov, ktoré preverili schopnosť celebrít voliť štýlovú módu.

08.07.2019 16:51
debata
Česká topmodelka Hana Soukupová.
Speváčka Monika Bagárová v šatách od Lukáša...
+16Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v...

Počas uplynulých dní sa na tejto akcii v susednom Česku objavilo niekoľko známych osobností, či už zo sveta filmu, hudby, alebo modelingu.

My sme z ich zoznamu vybrali sedem dám, ktoré nás zaujali úplne najviac. Ich módne voľby boli ukážkové, vy si môžete vybrať tú, ktorá sa vám páči najviac.

Michaela Kocianová

Slovenská topmodelka zažiarila v kreácii dizajnéra Toma Forda. Telová farba a jemný elastický materiál nechal vyniknúť jej príťažlivé krivky. Pás s motívom zvieracej kože dodával šatám luxusný dojem. Bezchybné bolo aj líčenie a úprava účesu.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v... Foto: Profimedia
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v kreácii od Toma Forda. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová v kreácii od Toma Forda.

Anna Geislerová

Herečka sa objavila vo Varoch na viacerých akciách, ale top bol jej look z úvodného ceremoniálu, o ktorý sa postarala Monika Drápalová a značka Pietro Filipi. Zavinovací model šiat inšpirovaný pánskym smokingom jej sedel ako uliaty, rozparok mu dodával sexepíl, vypracovanie zase luxusný dojem. Vizáž aj doplnky boli volené výborne.

Herečka Anna Geislerová v kreácii od Moniky... Foto: Profimedia
Herečka Anna Geislerová v kreácii od Moniky Drápalovej z dielne Pietro Filipi. Herečka Anna Geislerová v kreácii od Moniky Drápalovej z dielne Pietro Filipi.

Monika Bagárová

Speváčka tradične nesklamala a patrila medzi najlepšie oblečené dámy podujatia. Vo fuksiových šatách z dielne Lukáša Macháčka, ktoré pracovali s efektom drapérie a zvodného rozparku vyzerala sexy, ale pritom veľmi distingvovane. Hladký účes dlhých vlasov a jemné líčenie celý dojem ešte povyšovali na medzinárodnú úroveň.

Speváčka Monika Bagárová v šatách od Lukáša... Foto: Profimedia
Speváčka Monika Bagárová v šatách od Lukáša Macháčka. Speváčka Monika Bagárová v šatách od Lukáša Macháčka.

Julianne Moore

Nebola by to hollywoodska hviezda a držiteľka Oscara, keby neočarila na červenom koberci. Kanárikovo žltá kreácia Valentino, v ktorej sa objavila na úvodnom ceremoniáli, ju omladila a zaradila medzi neprehliadnuteľné dámy večera. Ľahučký materiál a vertikálne našívané volány po obvode celých šiat dodávali Mooreovej éterický dojem, ale pritom zostala zachovaná noblesa a hollywoodsky šmrnc.

Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a... Foto: Profimedia
Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a jej manžel Bart Freudlich. Herečka Julianne Moore v kreácii Valentino a jej manžel Bart Freudlich.

Jana Plodková

V minulých rokoch siahala najmä po tvorbe zahraničných značiek, tentoraz sa Jana Plodková obliekla do šiat v tóne šampanského so zlatistými odleskami od Taťány Kovaříkovej. A vyzerala očarujúco. Blondínke so svetlou pleťou svedčal odtieň farby róby, zaujímavý bol detail odhaleného chrbta a úprava zovňajšku bola patrične slávnostná a na jednotku.

Herečka Jana Plodková v šatách od Taťány... Foto: Profimedia
Herečka Jana Plodková v šatách od Taťány Kovaříkovej. Herečka Jana Plodková v šatách od Taťány Kovaříkovej.

Hana Soukupová

Česká topmodelka nesklamala, keď sa na charitatívnom prípitku pre deti v núdzi objavila v šatách od Victorie Beckhamovej. Smotanový model s jemným žltkastým nádychom očaril strihovým vypracovaním. Na vysokej a štíhlej Soukupovej vyzeral veľmi sošne a elegantne. Voľba sandálikov a listovky bola ukážková, vizáž ležérne roztomilá.

Česká topmodelka Hana Soukupová. Foto: Moët & Chandon
Česká topmodelka Hana Soukupová. Česká topmodelka Hana Soukupová.

Jitka Schneiderová

Českú herečku bolo vidieť vo Varoch na mnohých podujatiach, ale v šatách od Zuzany Kubíčkovej na párty známej značky francúzskeho šampanského vyzerala úplne výnimočne. Stačilo pritom celkom málo. Dokonalý strih, jednoliata farebnosť prispôsobená nositeľke, k tomu luxusné šperky Bvlgari a žiarivý odtieň medených vlasov.

Herečka Jitka Schneiderová v smotanovej kreácii... Foto: Moët & Chandon
Herečka Jitka Schneiderová v smotanovej kreácii na párty Moët & Chandon. Herečka Jitka Schneiderová v smotanovej kreácii na párty Moët & Chandon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #móda #Monika Bagárová #Michaela Kocianová #Julianne Moore #trend #Jitka Schneiderová #Jana Plodková #Hana Soukupová #MFF Karlove Vary 2019

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...