Kidmanovej krásna hriva? Bez špeciálneho oleja sa nezaobíde

Niečo dostala slávna päťdesiatnička do vienka, o niečo sa musí poctivo starať. Ako je to s jej blond vlasmi?

09.07.2019 09:30
Nicole Kidman Foto:
Herečka Nicole Kidman na akcii BAFTA. V kreácii Michael Kors.
debata

Nicole Kidman je na červených kobercoch varená-pečená. 51-ročná oscarová hviezda je desaťročia obdivovanou herečkou, ktorej štýl obdivujú milióny žien po celm svete. Nielen jej štíhla vysoká postava, ale aj blond hriva sa stala jej poznávacím znamením.

Ako sa o svoju hrivu rodená Austrálčanka stará? Nedá dopustiť na jeden priam zázračný produkt – omladzujúci olej na vlasy značky PHILIP B. Slávna hviezda používa tento olej pravidelne, niekoľkokrát počas dňa. Prezradil to sám zakladateľ spomínanej vlasovej kozmetiky v rozhovore pre magazín „W“. „Zlomovým momentom v mojej kariére bolo práve to, keď som na trh uviedol túto vlasovú kúru. Spĺňa všetko, čo sľubuje. Používam iba prírodné extrakty, ktoré miešam tak, aby boli vďaka ich aplikovaniu vlasy zdravé a pružné a aby vyzerali sviežo.“

A následne na adresu herečky povedal: „Nicole Kidman opísala môj produkt ako niečo, bez čoho by nedokázala žiť a bez čoho by nevyšla na červený koberec. Výrobok ‚Hot Oil Treatment‘ používala aj po nakrúcaní scén v seriáli Malé veľké lži.“ Olej sa dá kupiť za 35 dolárov (60 ml).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Nicole Kidman #olej

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...