Trendy v úprave nechtov na leto? Skúste to napríklad takto

Nechty patria medzi dôležité súčasti ženského (aj mužského) vzhľadu. V prípade nežného pokolenia je to však aj o dôkladnej úprave, využití umelých nechtov a farbách! Aké radí leto 2019?

07.07.2019 17:06
manikura1 Foto:
K letu patrí experimentovanie. Skúste odvážne svieže farby a ozdobne svoje ruky neodolateľnými letnými odtieňmi lakov na nechty.
debata

Každá sezóna jemne obmieňa nasadené trendy a platí to aj pri úprave našich nechtov. Okrem klasiky v telových tónoch, ktorá patrí v lete medzi obľúbené, sa môžete hrať s farbami, motívmi, ale aj tvarom vášho nechtu.

Tvar

Trendom na tento rok sú mandľové nechty. Dosiahnuť ich pri vlastných nie je také jednoduché. Súčasťou manikúry dnešnej ženy sú však veľmi často aj návštevy salónov s umelými nechtami. Nie je na tom nič zlé, takéto nechty sú jednoduchšie na údržbu aj dlhšie vydržia. Farba na nich drží dlhšie a pôsobí intenzívnejšie. Ak teda patríte k tým, ktoré využívajú práve umelé nechty, skúste práve tie s mandľovým tvarom. Sú trošku výraznejšie – najmä pre ostrejšiu špičku. Ale rozhodne vás s nimi neprehliadnu.

Farby

Jedným z hitov leta 2019 je fialový odtieň. Objavuje sa v kolekciách väčšiny značiek, ktoré prinášajú na trh kolekcie lakov na nechty. Môžete sa hrať s intenzívnou fialovou, slivkovou, fialovou v kombinácii s ostroružovou, ale pokojne to skúsiť aj s variáciou pastelovej fialovej s nádychom do belasej alebo bielej, ktorá pripomína levanduľovú. Iba nedávno sa skončil mesiac hrdosti, teda Pride mesiac. Jeho znamením sú farby dúhy a mnoho beauty-blogeriek odporúčalo práve dúhové farby na nechtoch. Ak sa na to cítite, do toho!

Vzory

Kedysi sa nosili na nechtoch všemožné vzory, zvyčajne práca šikovných manikérok, ktoré ich maľovali ručne a hrali sa s každým jedným nechtom. Posledné roky sú populárnejšie nechtové nálepky, pomocou ktorých si vzory a motívy vytvoríte priamo na farebnom (alebo bezfarebnom) základe nechtu. Hravosti sa medze nekladú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #nechty #úprava #manikúra

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....