Slnečné okuliare podľa hviezd? Nastavte slnku tvár štýlovo, tu sú tipy!

Hoci slnka sa nám v poslednom čase príliš veľa nedostáva, na letnú sezónu by sme pripravení byť mali. Aj s výberom správnych slnečných okuliarov.

29.05.2019 07:00
debata (1)
Herečka Elle Fanning mala v Cannes exkluzívnu... Foto: FENDI
Herečka Elle Fanning mala v Cannes exkluzívnu spoluprácu so značkou Fendi a tak predvádzala okuliare práve z jej dielne. Toto je model Iridia. Herečka Elle Fanning mala v Cannes exkluzívnu spoluprácu so značkou Fendi a tak predvádzala okuliare práve z jej dielne. Toto je model Glass.

Každé leto so sebou prináša trendy a inšpirácie aj v prípade ochrany zraku pred slnkom v podobe slnečných okuliarov. Okrem funkčnosti je dôležitý aj dizajn a v minulosti sa už viackrát potvrdilo, že slnečné okuliare môžu byť veľmi výrazným doplnkom, priam šperkom v prípade konkrétneho outfitu.

Na nedávnom filmovom festivale v Cannes, samozrejme, nechýbali okuliare renomovaných značiek, ktoré hviezdy predvádzali predovšetkým počas denných stretnutí s médiami na lide neďaleko pobrežia. Objavili sa modely tradičné, odkazujúce na klasiku leteckých „aviatoriek“ alebo typický „raybanovský“ tvar.

Nechýbali však ani výrazné a veľmi moderné dizajnové kúsky s hranatejšími rámami, prípadne okuliare, v ktorých sa mixovalo niekoľko materiálov – plast, kov, titán či napríklad drahé kovy. Inšpiráciu je však najlepšie si pozrieť, nech sa páči – tu je naša fotogaléria z Cannes.

Brazílska modelka Izabel Goulart bola trendová...
Herečka Isabelle Huppert a jej okuliarová voľba...
+5Herečka Elle Fanning mala v Cannes exkluzívnu...

VIDEO: To najlepšie z módy na festivale v Cannes nájdete tu!

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #slnko #móda #trend #slnečné okuliare

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...