Milióny eur! Toto sú najdrahšie šperky z Cannes, ohúria krásou aj cenami

Luxus je synonymom červeného koberca v Cannes a na nedávnom festivale ho bolo požehnane. Aj v podobe luxusných šperkov.

28.05.2019 11:01
debata
Video

V prípade slávneho filmového sviatku sú to napríklad aj klenotnícke firmy, ktoré pozývajú na červený koberec vybrané modelky či herečky a speváčky, aby sa na pár minút pred objektívmi stali ich ambasádorkami a ukázali tak svetu drahocenné diamanty, brilianty či drahokamy a tiež najnovšie či, naopak, archívne kolekcie jednotlivých domov.

Platilo to aj tento rok, pričom hviezdne krásky predvádzali v niektorých momentoch skutočne ohurujúce klenoty. My sme pre vás urobili výber tých najzaujímavejších.

Monica Bellucci a Cartier

Náhrdelník v tvare dvoch krokodílov má svoju pôvodnú podobu už zo 70-tych rokov, keď ho dostala darom mexická herečka María Felix. Cartier urobil jeho novú verziu v rámci novej kolekcie High Jewelry a ozdobil ním krk talianskej divy. Brilianty, smaragdy a závratná cena presahujúca stovky tisíc eur.

zväčšiť Herečka Monica Bellucci pózuje fotografom počas... Foto: TASR/AP, Petros Giannakouris
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci pózuje fotografom počas príchodu na premiéru filmu 'The Best Years of a Life' na 72. ročníku medzinárodného filmového festivalu v Cannes.

Bella Hadid a Bulgari

Slávna americká modelka mala zmluvu so značkou Bulgari a predviedla jej šperky oba večery svojej prítomnosti na červenom koberci. Pozoruhodná bola kreácia z diamantov a rubínov – náušnice, ktoré si vzala k róbe od Roberta Cavalliho.

zväčšiť Nádherná modelka Bella Hadid opäť na červenom... Foto: Reuters, REGIS DUVIGNAU
Americká topmodelka Bella Hadid. Nádherná modelka Bella Hadid opäť na červenom koberci.

Anja Rubik a Boucheron

Poľská modelka mala na výber šperky od niekoľkých značiek a napokon sa rozhodla pre náhrdelník značky Boucheron vytvorený s dizajnom popínavého listu brečtanu, ktorý sa krúti okolo krku. Šperk je plný diamantov a bieleho zlata a jeho hodnota by určite vystačila na kúpu rodinného domu.

zväčšiť Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Anja Rubik Poľská modelka Anja Rubik v kreácii Saint Laurent. Naostro, bez podprsenky, ale s prsami poctivo prilepenými k saku.

Selena Gomez a Bulgari

Počas slávnostného otváracieho ceremoniálu sa speváčka Selena Gomez objavila na červenom koberci so šperkmi Bulgari. Diamntový náhrdelník aj náušnice pochádzali z novej kolekcie High Jewelry Cinemagia.

Herečka a speváčka Selena Gomez. Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka a speváčka Selena Gomez. Herečka a speváčka Selena Gomez.

Lea Seydoux a Chopard

Striedmosť šperkov francúzskej herečky nijako neznižovala ich hodnotu. Príťažlivá bond-girl sa objavila na filmovej premiére s náušnicami značky Chopard, ktoré doplnili zdobený korzet od značky Louis Vuitton.

zväčšiť Herečka Lea Seydoux na premiére filmu Oh Mercy... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Lea Seydoux na premiére filmu Oh Mercy v Cannes. Herečka Lea Seydoux na premiére filmu Oh Mercy v Cannes.

Izabel Goulart a Chopard

Kombináciou rubínov, ružového zafíru, diamantov a titanu boli náušnice z dielne klenotníckeho domu Chopard, ktoré hneď v prvý večer festivalu predviedla brazílska topmodelka Izabel Goulart. Značke zostala verná aj počas ďalších večerov.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart so šperkmi... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Brazílska topmodelka Izabel Goulart so šperkmi značky Chopard. Brazílska topmodelka Izabel Goulart so šperkmi značky Chopard.

Cindy Bruna a de Grisogono

Topmodelka Cindy Bruna bola neprehliadnuteľná v bielej kreácii Balmain, ktorú doplnil výrazný náhrdelník z dielne značky de Grisogono. Tento luxusný kúsok bol vytvorený z diamantov a rubínov.
Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii Balmain Haute Couture. Francúzska topmodelka Cindy Bruna v kreácii Balmain Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #Cannes #šperky #milióny #Cartier #Bvlgari #Chopard #De Grisogono

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...