Krása ukrytá v masáži? Vyskúšajte tvárovú, odmena vás neminie

Zvyčajne sa zverejume do rúk masérovi, ak túžime zrelaxovať alebo uvoľniť stuhnuté svalstvo na tele - chrbte, krku, nohách či ramenách. Občas sa k tomu pridá relaxačná masáž hlavy pri návšteve kaderníctva.

17.05.2019 09:30
masáž, relax, hlava, welness Foto:
Zlepšenie prúdenia krvi a prekysličenie oblasti odstráni opuchy a dodá pleti sviežejší vzhľad.
debata

Ale čo tak masáž tváre? Skúšali ste ju už niekedy? Samozrejme, v prvom rade je nutné, aby ste narazili na skúseného odborníka, ktorý dokáže s dotykmi na vašej tvári a krku hotové zázraky. Nejde pritom len o zákrok spojený s aplikáciou kozmetických prípravkov, ale aj o proces, ktorý prináša mnohé benefity pomocou správnej techniky.

Správne vedená masáž tváre sa začína pri krku a v oblasti okolo uší. Dôvodom je, že zvyčajne práve na týchto miestach dochádza ku blokovaniu prúdenia lymfy. A výsledok je celkom zjavný. Opuchy, začervenanie kože, kruhy pod očami, unavený výraz či zašednutý tón pokožky.

Už pár pohybov každý deň, ktoré vyskúšate vy sama doma pred zrkadlom, dokáže priniesť drobné zmeny. Ak potom vyskúšate skutočne školeného odborníka, budete prekvapená, aké divy dokáže. Odblokovanie lymfy a eliminácia toxínov v pokožke pomocou správnej tvárovej masáže dokáže vrátiť koži jas.

Zlepšenie prúdenia krvi a prekysličenie oblasti odstráni opuchy a dodá pleti sviežejší vzhľad. V tomto idú ruka v ruke aj rozličné kozmetické prípravky aplikované pri masírovaní. Ich prenikanie do kože je intenzívnejšie a hlbšie. Dokážu urobiť viac práce ako pri pleti, ktorá je neuvoľnená a unavená.

Pozor si treba dať na jednu dôležitú vec. Ak patríte k dámam, ktoré si mladosť strážia aj pomocou aplikácií botoxu či kolagénu alebo vyhladzujúcich injekcií, s masírovaním pokožky tváre musíte byť opatrné. Rozhodne sa neodporúča tesne po tom, čo ste boli na zákroku.

Na druhej strane, šikovná odborníčka dokáže tieto dve techniky, invazívnu a prírodnú „dotykov“ účinne spojiť. V tomto smere teda určite dajte na skúsenosti a možno aj dobré rady od kamarátok či odborné recenzie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pleť #kyslík #pokožka #masáž #tvár #opuch #jas

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...