Trendová sukňa tejto jari, ktorú musíte vyskúšať: Máme 15 inšpirácií!

Bol to hit minulý rok a neodchádza ani v tomto. Z plisovaných sukní sa stala jedna z najobľúbenejších súčastí dámskej garderóby.

09.04.2019 07:00
debata
Plisovaná sukňa s geometrickým vzorom ONLY.... Foto: archív značky
Plisovaná sukňa s geometrickým vzorom ONLY. Predáva Zoot.sk za 59,95 eura. Plisovaná sukňa s geometrickým vzorom ONLY. Predáva Zoot.sk za 59,95 eura.

Dôvod je jednoduchý. Mnohé ženy pochopili, že práve s týmto strihom dokážu ľahko skryť jemné nedostatky a zároveň pôsobiť veľmi žensky a príťažlivo. Pohyb, ktorý vytvára samotný kus odevu pri obyčajnej chôdzi, pôsobí ladne aj zvodne. Stačí si len vybrať správnu obuv a doplnky.

Plisovaná sukňa z recyklovaného polyesteru z... Foto: archív značky
Plisovaná sukňa z recyklovaného polyesteru z kolekcie H&M Conscious Exclusive Plisovaná sukňa z recyklovaného polyesteru z kolekcie H&M Conscious Exclusive. Predáva sa za 99 eur.

Ale späť práve k sukniam. Aj tento rok dominujú plisovanej móde kúsky v trendovej a decentnej midi dĺžke. To je dobrá správa opäť pre dámy viacerých konfekčných veľkostí či typov postáv. Midi dĺžka funguje o trošku viac pri vyšších ženách, ale viete sa s ňou pohrať aj pri drobnej postave. Vtedy je však nutnosťou obuv na podpätku.

S plisovanými kúskami môžete kombinovať elastické topy, ale aj voľnejšie tričká, či dokonca topy nad pupok, ktoré zvýraznia odhalenú líniu bruška. Fungujú v spojení s denimovými bundičkami, skrátenými, ale aj predĺženými sakami či napríklad teplákovými mikinami. Pri asymetrických modeloch môžete dokonca vyskúšať spojenie s legínsami ako základom pod sukňou.

Pri vzoroch sa fantázii medze nekladú a vlastne ani nemá veľký význam opisovať niektoré z nich. Môžete skúsiť naozaj všetko a celkom určite by ste mali napríklad zvierací vzor, prípadne barokové potlače alebo geometriu.

Nech sa páči, tu je 15 inšpirácií z aktuálnych kolekcií.

Plisovaná sukňa so vzorom batiky. Predáva...
Žltá plisovaná sukňa v midi dĺžke. Predáva Zara...
+12Plisovaná sukňa z recyklovaného polyesteru z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #plisé #plisovaná sukňa #jar-leto 2019

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...