Dokonalé krivky 45-ročnej Beckinsaleovej? Toto sú 3 veci, ktoré za ne môžu!

Pri pohľade na herečku Kate Beckinsaleovú málokto verí, že má 45 rokov. Na nedávnom vyhlásení cien NAACP Image Awards vyzerala naozaj božsky. Ako to vlastne robí?

07.04.2019 08:00
debata
Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena Macdonalda. Herečka Kate Beckinsale v šatách od Juliena Macdonalda.

Portál Delish.com zhromaždil niekoľko dôvodov, ktoré by mohli stáť za tým, ako vyzerá matka dospelej dcéry vo veku, keď už zvyčajne ženské telo bojuje s gravitáciou a ochabnutým svalstvom či kilami navyše. Takže, nech sa páči, toto môžete skúsiť aj vy!

1. Minimum sacharidov a cukru v strave

Herečka sa údajne snaží, aby v jej strave dominovali proteíny a zelenina. Z cukru, sladkostí či sacharidov v pečive, ryži alebo zemiakoch sa vraj cíti byť nafúknutá a v jej jedálničku majú len minimálne zastúpenie.

2. Denný tréning

Pod dohľadom špičkového trénera sa Beckinsale udržiava vo forme na dennej báze. Súčasťou jej tréningu sú kardio aktivity, venuje sa aj kruhovému tréningu a dôraz kladie na spevnenie bruška a stehien spoločne s pozadím. Okrem toho je súčasťou jej týždenného tréningového rozvrhu aj joga. Venuje sa jej minimálne dva až trikrát týždenne.

3. Abstinuje

S alkoholom by ste ju našli sotva. Beckinsale už niekoľko rokov poctivo abstinuje a alkoholické nápoje odmieta už nejaký ten rok. Ako ju cituje Delish.com, ani kedysi nebola veľkým príjemcom alkoholu. „Málokedy som dopila viac ako jeden pohár niečoho alkoholického,“ uviedla. Posledné roky stopla aj to, namiesto toho ju najčastejšie vidieť s neochuteným čajom – zvyčajne roibosom alebo bylinkovými čajmi bez obsahu kofeínu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #cvičenie #chudnutie #Telo #tréning #forma #Kate Beckinsale

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....