Neónové farby a kilá navyše? Dámy, nebojte - aha, táto diva vás presvedčí

Zvyčajne je pravidlom, že ženy s plnšími krivkami sa vyhýbajú výrazným a žiarivým farbám. Neónové? O tých ani počuť! Ale pozor, jedna z najslávnejších baculiek sveta robí presný opak a vyzerá to skvelo.

01.02.2019 09:30
debata (3)
Ashley Graham vo farebných šatách z dielne... Foto: Profimedia
Ashley Graham vo farebných šatách z dielne Prabala Gurunga. Ashley Graham vo farebných šatách z dielne Prabala Gurunga.

Reč je o modelke Ashley Grahamovej, slávnej dive z titulnej strany Sports Illustrated, ktorá ženské krivky a aj kilá navyše vrátila do centra pozornosti. Jej módne voľby sú ostro sledované, no hoci niektorí s nimi môžu nesúhlasiť, jedno je jasné – Graham sa pri nich zjavne zabáva.

Móda je pre ňu hrou, ale aj prostriedkom, ako zdôrazniť svoju ženskosť a šarm. A nebojí sa to spraviť ani pomocou neočakávaných prostriedkov. Napríklad voľbou neónových farieb v šatníku.

Neónová mikina s nápisom Kenzo, predáva sa za...
Neónový elastický top Adam Selman Sport,...
+6Dámske košeľové šaty vo výraznej oranžovej...

Ešte v októbri zaujala šatami z jemného úpletu od Prabala Gurunga, ktoré kombinovali niekoľko žiarivých farebných tónov, začiatkom januára stavila na „supertrend“ – neónový elastický top, ktorý skombinovala s výraznou farbou majorelle modrej na legínsach. Výsledok?

Ashley Graham v neónovom tope a výrazných... Foto: Profimedia
Ashley Graham v neónovom tope a výrazných legínsach modrej farby. Ashley Graham v neónovom tope a výrazných legínsach modrej farby.

Veď posúďte sami, nevyzerá to skvelo? V galérii nájdete niekoľko neónových tipov do vášho šatníka. Hoci nemusíte mať figúru ako klasická modelka, od tej, ktorá sa krivkami pýši, sa inšpirovať určite môžete.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #inšpirácia #farby #Ashley Graham #NEON

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...