Oblečená do zimy podľa vojvodkyne Kate! Toto je 12 inšpirácií aj pre vás

Ak žijete vo Veľkej Británii, asi máte v malíčku manuál na to, ako sa obliekať do chladného počasia. Vojvodkyňa Kate ho vlastní teda určite.

30.01.2019 07:00
debata (3)
Klobúky sú v kráľovskej rodine takpovediac...
Na návšteve záhrad King Henry's Walk Garden v...
+9Ako sa chodí na vianočnú bohoslužbu? Predsa...

Elegantná dáma, módna ikona, štýlový vzor aj pre bežné ženy – takto ju zvyknú titulovať médiá. A má to niečo do seba. Matka troch detí a manželka princa Williama totiž naozaj zvláda inšpirovať tisícky žien po celom svete a pritom pôsobiť akoby bola stále tak trochu jedna z nich.

V studenom počasí zimných mesiacov, ale tiež počas návštev, ktoré zvyčajne absolvuje časť kráľovskej rodiny práve v úvode roka sa preukazuje schopnosť jednotlivých členov voliť vhodnú zimnú garderóbu. A je to práve Kate, ktorej zime skrátka pristane.

Či už je to nepreberné množstvo jej elegantných kabátov, sukňové kostýmy, alebo ležérnejšie a športové zimné vetrovky či kabáty – to všetko pôsobí veľmi civilne a pritom vkusne. Aj preto sme sa obzreli späť a vybrali 12 lookov, ktoré stoja za inšpiráciu.

Nech sa páči, toto sú variácie na zimnú módu s Kate. Vyššie nájdete galériu 12 lookov, ochutnávku 3 z nich si pozrite dolu.

Elegantná

Klobúky sú v kráľovskej rodine takpovediac... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
zimná výbava podľa vojvodkyne Kate, tipy na zimné oblečenie Klobúky sú v kráľovskej rodine takpovediac súčasťou väčšiny dress-code. Na bohoslužbe pri príležitosti Commonwealth Day v marci 2016 sa objavila vojvodkyňa Kate v elegantnom kabáte s potlačou čipkovaného dezénu a výrazným sivým klobúčikom.

Športová

Počas návštevy Nórska v roku 2017 sa vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Jonas Ekstromer
zimná výbava podľa vojvodkyne Kate, tipy na zimné oblečenie Počas návštevy Nórska v roku 2017 sa vojvodkyňa z Cambridge predviedla aj v takejto ležérnej športovej kombinácii. Kabát lemovaný kožušinou doplnila čapicou s kožušinovým brmbolcom a čiernymi elastickými džínsami. Nechýbali ani zimné šnurovacie topánky, tiež s kožušinovou výstelkou.

Pripravená na zimnú dovolenku

V roku 2016 princ William a jeho manželka Kate... Foto: SITA/AP, John Stillwell
zimná výbava podľa vojvodkyne Kate, tipy na zimné oblečenie V roku 2016 princ William a jeho manželka Kate dovolenkovali vo Francúzsku. Sneh vraj obaja zbožňujú a vedia sa do neho aj patrične obliecť. Lyžiarska bunda a nohavice sú doplnené vhodnými rukavicami aj čiapkou. Nechýbajú ani lyžiarske okuliare.

VIDEO: Vojvodkyňa Meghan a jej šatník na návšteve u protinožcov (TV Pravda, 2.11. 2018)

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #zima #inšpirácia #oblečte sa podľa #zimná výbava

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...