Päť tipov, ako využiť detský púder v dospelosti

Detský púder len na detský zadoček? Omyl! Päť tipov je dôkazom, že toho dokáže oveľa viac.

23.12.2018 08:00
púder, krása Foto:
Depilácia voskom bolí. Preto vám pomôže, ak si na pokožku pred voskovaním nanesiete trochu púdru - postará sa o to, že vosk zachytí len chlpy, nie pokožku.
debata

Ako suchý šampón

Mastné korienky a suché končeky vlasov? To dôverne pozná takmer každá žena. Detský púder má výhodu, že ho možno použiť aj ako suchý šampón – a to dokonca aj na citlivú pokožku hlavy. Nebojte sa, lupiny vám nehrozia. Nasypte trochu púdru do korienkov a vlasy dôkladne prečešte kefou.

Ako osviežovač topánok

Ak vám topánky po namáhavom dni trochu zapáchajú, siahnite po detskom púdri. Nasypte trochu do topánok, nechajte celú noc pôsobiť – zápach sa vyparí. Keď vám tenisky nepríjemne škrípu pri chôdzi, nasypte trochu púdru pod vložky, zázrak sa dostaví okamžite. Aj pľuzgierom možno zabrániť pomocou detského púdru. Aplikujte na postihnuté miesta na nohách.

Proti nočnému potu

Neznesiteľné nočné teploty v lete alebo hormonálne zmeny: Mnohým z nás nedajú spávať a prehadzujeme sa celú noc na posteli. Skúste tento trik: Pred spaním si posypte plachtu púdrom.

Proti treniu stehien

Netýka sa to len obéznych žien. Najmä v lete bojujeme s tým, že sa nám stehná v krátkej sukničke či šortkách o seba nepríjemne, občas až bolestivo o seba trú. Aj v takomto prípade oceníte púder!

Proti prepoteným fľakom

Pred žehlením nasypte púder na odev na tie miesta, kde sa vám často tvoria prepotené škvrny. Púder následne zažehlite, pri nosení poskytne sviežosť počas dňa. Detský púder totiž funguje úžasne aj ako náhrada deodorantu alebo rýchle osvieženie.

Ako ochrana pri odstraňovaní chĺpkov

Depilácia voskom bolí. Preto vám pomôže, ak si na pokožku pred voskovaním nanesiete trochu púdru – postará sa o to, že vosk zachytí len chlpy, nie pokožku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pokožka #potenie #deodorant #detský púder #depilácia voskom

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...