Goldie Hawn sa za dekolt nehanbí ani v 70-ke! Pozrite si jej ovážnejšie modely

73-ročná herečka Goldie Hawn nie je žiadnou nudnou babičkou. A minimálne na červených kobercoch hrdo predvádza svoj dekolt a ramená v šatách a topoch zvodných strihov.

08.12.2018 11:00
debata

Napriek výstrihom či šatám na ramienka slávna držiteľka Oscara z roku 1970 vulgárne nepôsobí. So šarmom a úsmevom jej vlastným sa predvádza na červených kobercoch v spoločnosti jej partnera, herca Kurta Russela, či dcéry Kate Hudsonovej.

Pred pár dňami sa po boku ďalšej hviezdy, Melanie Griffithovej, ukázala na gala podujatí „Make Equality Reality“ v Beverly Hills. Prišla v elegantnej čiernej farbe – ľahučký top odhalil jej dekolt, v ktorom žiarila jemná retiazka.

Melanie Griffith a Goldie Hawn na gala podujatí... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Melanie Griffith a Goldie Hawn Melanie Griffith a Goldie Hawn na gala podujatí "Make Equality Reality" v Beverly Hills.

V novembri sa po boku svojho dlhoročného partnera Kurta Russella na premiére The Christmas Chronicles v Los Angeles a jej voľba bola výsostne letná – na červený koberec prišla v ľahučkom čiernom tope na tenučkých ramienkach. Svoj „look“ oživila výraznými šperkami.

Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt Russell na premiére The Christmas Chronicles v Los Angeles. Herečka Goldie Hawn a jej životný partner Kurt Russell na premiére The Christmas Chronicles v Los Angeles.

Veľmi sviežim výberom šiat prekvapila herečka Goldie Hawn počas SAG Awards 2018, obliekla si šaty od Monique Lhuillier vo výraznej modrej farbe s asymetrickým výstrihom, v ktorých takisto podhalila dekolt aj rameno.

Herečka Kate Hudson (vpravo) v šatách... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Kate Hudson v šatách Valentino. Jej mama Goldie Hawn si obliekla šaty od Monique Lhuillier. Herečka Kate Hudson (vpravo) v šatách Valentino. Jej mama Goldie Hawn si obliekla šaty od Monique Lhuillier.

Rôzne topy sú herečkiným obľúbeným kúskom a často ich kombinuje práve s nohavicami. Pred pár mesiacmi sa slávna blondínka usmievala v striebornom tope na tenučkých ramienkach, ramená si však tento raz nechala zahalené. Svoj dekolt však pred objektívmi neskrývala.

Herečka Goldie Hawn na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, John Shearer
Herečka Goldie Hawn na archívnom zábere. Herečka Goldie Hawn na archívnom zábere.

Oscarová hviezda sa nevyhýba ani naozaj výrazným odtieňom – v kombinácii magenty a fialovej prišla na gala-podujatie „Love In For Kids“ v Beverly Hills. Opäť v šatách na tenučkých ramienkach.

Goldie Hawn na charitatívnej akcii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
APTOPIX Goldie's Love In For Kids Goldie Hawn na charitatívnej akcii "Love In For Kids" v Beverly Hills.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #dekolt #model #Goldie Hawn #top

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....